Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Dominika11 22:02, 30 sty 2016

Podglądam poczynania
AnnaCh 22:06, 30 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
Podglądam poczynania
Lepiej coś podpowiedz, a nie tylko podglądasz
kamila66 22:08, 30 sty 2016

Ja mam doświadczenia z panem szambelanem w sumie to nie jednym, i na prawdę zawsze uważają aby nic nie uszkodzić. W tamtym roku dopiero postanowiłam utwardzić im grunt pod nogami bo musieli po niestabilnych kamieniach między roślinkami lawirować
Jeśli napełniasz tą butlę jesienią lub wiosną to w ogóle nie ma obaw, możesz posadzić coś co co roku odrasta np lawendę, żurawki, rozplenice...
Dominika11 22:10, 30 sty 2016

Hmmm widzę, że ustalacie kształt rabaty. Jak ją zostawiasz ?
ren133 22:15, 30 sty 2016

A oni nie mogą po trawniku przejść do tego dekla?
MirellaB 22:31, 30 sty 2016

Aniu, na moje nie - za szeroko
AnnaCh 13:34, 31 sty 2016

Dziewczyny przepraszam Was bardzo, ale wczoraj padłam

kamila66 napisał(a)
Ja mam doświadczenia z panem szambelanem w sumie to nie jednym, i na prawdę zawsze uważają aby nic nie uszkodzić. W tamtym roku dopiero postanowiłam utwardzić im grunt pod nogami bo musieli po niestabilnych kamieniach między roślinkami lawirować
Jeśli napełniasz tą butlę jesienią lub wiosną to w ogóle nie ma obaw, możesz posadzić coś co co roku odrasta np lawendę, żurawki, rozplenice...
Butlę napełniam różnie, o różnych porach roku, najczęściej w czerwcu lub lipcu. Wszystko zależy od cen gazu, a wtedy zwykle najtańszy Kamilo, ja nie mam dobrych doświadczeń z nimi, jacyś tacy mało ostrożni są.

Dominika11 napisał(a)
Hmmm widzę, że ustalacie kształt rabaty. Jak ją zostawiasz ?
Dominika, jeszcze szczerze mówiąc nie wiem. A może zrobić tylko ten kąt, tak jak miałam na początku zrobić? Choć te dwa drzewa wzdłuż chodnika mi się podobają bardzo

ren133 napisał(a)
A oni nie mogą po trawniku przejść do tego dekla?
Pewnie mogą, ale oni jacyś mało rozgarnięci są. Ostatnio mieli do mnie przyjechać w piątek, przyjechali w czwartek, jak odkurzałam i nie słyszałam, że się w ogóle coś dzieje, napełnili mi zbiornik i dzwonili do mojego sąsiada, żeby ten do mnie zadzwonił, że oni są A wystarczyło nacisnąć dzwonek przy drzwiach

MirellaB napisał(a)
Aniu, na moje nie - za szeroko ;(
Mirelka, mi szczerze mówiąc to też się tak szeroko nie widzi
AnnaCh 13:37, 31 sty 2016

Anda napisał(a)
Te dwa drzewa/czerwone kropki to wyglądają, jakby ramkę robiły czemuś, na co warto spoglądać. Będziesz tam miała coś takiego?
Ewa, przepraszam, jakoś wczoraj umknął mi Twój wpis. Ni więc tak, na razie chciałam zrobić ogólny zarys tylko, kształt z bukszpanu i drzewa, a co one będą miały w nogach? Może dużo rozplenic, żurawek i rozchodników?
Jana 19:24, 31 sty 2016

Zaczęłam czytać Twój wątek od początku, jeszcze trochę mi zostało muszę jednak powiedzieć, że jestem pełna podziwu dla Twoich poczynań, tym bardziej, że jesteś pracującą matką dwójki dzieci będę kibicować
sylwia_slomc... 19:58, 31 sty 2016

Aniu trzymam kciuki , wierzę w Ciebie , będzie ładnie na pewno