Kiedyś mus zacząć zwłaszcza jak się ma takie szumne plany. W tzw "między czasie" trzeba się wziąć za mało wdzięczne prace. Tym bardziej, że dzisiaj u mnie słonecznie i 8C w cieniu
Może racja, taka plama białego rozjaśniła by to miejsce. Tam są same iglaki zielone sadzone parę lat temu i wierzba Hakuro, więc koniecznie musi być coś kolorowego, co ładnie ożywi to miejsce
Szefowa na pewno najlepiej podpowie
Ivory jest dwukolorowy jasny - rozświetli rabatę - ML jasny jednolity kolor ale jednak trochę inny niż dereń a pomiędzy nimi zawilce o ciemniejszych liściach i kwiatach białych i różowych+może jeszcze niższa roślina = może jednak to wszystko sie nie zleje a jedynie ożywi to miejsce?
Magnolio
Nastąpił chwilowy zastój w planowaniu mojej rabaty Mam podobne zadanie jak amelia (której ostatnio doradzałaś pergolę) przekonać do całego pomysłu eMa Póki co zbieram materiały na temat ścianek wodnych, szukam donic na front i zbroję się na "czyszczenie" smaragdów (bo przecież oprócz planowania jest jeszcze szara codzienność w ogrodzie). Jestem Ci niezwykle wdzięczna za Twoje wspaniałe pomysły W week-end planuję naszkicować z wymiarami całą rabatę ze ścianką (oczywiście nie mam jakichś mega zdolności w rysowaniu ale zrobię jak potrafię najlepiej) i będę czekała na ocenę również Twoją
Nie mam..., bo ciągle nie jest ukończony rysunek, wszystko w mojej głowie. Postaram się i to jutro w końcu rozrysować Ale wszystko co w mojej głowie, to faluje