Ładna jest też muszę przyznać.
Ale krotkowieczna i kiedy robiłem jej cięcie odmładzające zobaczyłem, że ma wydrążone w konarach korytarze. Druga miała przeżarty pień. One na robaka podatne są bardzo.
Dominiko, Agato, Ewo, Kamilo i Karolu, na tym forum ciągle się człowiek czegoś dowiaduje. Bardzo mi się podobaja te poczochrańce hakuro, ale ciągle sięnad nimi zastanawiam.
Skłaniam się ku umbrom, po prześledzeniu ątku, który podlinkowała Ewa-frezja, bo tak pięknie kwitną na wiosnę Fakt, że przyrosty hakuro, też są śliczne
Jeszcze nie wiem, umbru chyba wyższe bym dostała.
Ta rabata jeżeli już, to raczej wąska lekka fala będzie
Co do drzew, to chyba wsadzę tam dwie umbry, bo bardzo mi się podobają jak kwitną Nic nie będą zasłaniać, bo ja tam nie mam okien A nawet dobrze, trochę mi zasłoni resztę ogrodu, ale nie bardzo. Czym je podsadzę jeszcze nie wiem Nic dziś nie narysuję, bo prosto po pracy idziemy na imprezę integracyjną Jutro się postaram zrobić dobre zdjęcie i coś nabazgrać
Nie mam..., bo ciągle nie jest ukończony rysunek, wszystko w mojej głowie. Postaram się i to jutro w końcu rozrysować Ale wszystko co w mojej głowie, to faluje