Dziewczyny jak kupowałam cisy to byly przyciete ( maj ) i w samochodzie mi sie zapazyły wyciagnełam z brazowa gora ....przyciełam co sie dalo dlatego tak odbiegaja wielkoscia od trzeciej, podlewam dmucham . Puszczaj nowe pedy ale gora jest zdrewniała....czy te od srodka dadza rade zagescic te gore ? Dylemat mam jak im pomoc jeszcze
Kaska za chwile je sadze bo w cieniu jeszcze sa...... No strasznie sie slimaca z tym wzrostem....... A dostałam ostatnie trzy gdyby ich bylo wiecej podreperowały by wyglad rabaty....ze tez wszyscy kupuja to samo i potem braki sa hihihihi
Czy tam wlasnie i troche mi ulzylo ......bo ja ciagle mam wrazenie ze zmiany sa koniecznie .....zasadzisz poczekasz i okazuje sie trza zmienic .......dobrze ze nie tylko ja tak mam. Moje gracki trzy zdziebełka nawet aparat ich nie wychwytuje hahahah
Możliwe? ... tak ... u Ciebie, Waldka, jazzy i wielu innych na O
To jesteś szczęściarą - u mnie jakieś zagłębie chrabąszczy jest ... albo świeży trawnik poczuły szkodniki jedne
Też czekam na rady Waldka
Pozdro
Każdy widzi ogród własnymi oczami. Jak szukam obrazu do zrobienia zdjęć to zawsze łążę po tych samych miejscach. Ktoś inny w naszym ogrodzie widzi więcej.
Dzięki za komplementy. Ja ma masę hortek, które na tę chwilę nie kwitną, ale co mam zrobić jak je kocham? Przyjdzie czas, że dosadzę coś co o tej porze roku będzie nadawało kolor. To jednak plany na przyszłość.