Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

Gardener27 21:23, 20 cze 2015

Jak to bywa przepadłem gdzieś między pracą zawodową a ogrodem Deszczowa pogoda i przeziębienie przywiodły mnie z powrotem A jak już jestem to Cię opieprzę za to stękanie i niezadowolenie ze swoich włości Przecież jest pięknie Bujnie i kolorowo
pawel_snopek 22:06, 20 cze 2015

Gardener27 napisał(a)
Jak to bywa przepadłem gdzieś między pracą zawodową a ogrodem Deszczowa pogoda i przeziębienie przywiodły mnie z powrotem A jak już jestem to Cię opieprzę za to stękanie i niezadowolenie ze swoich włości Przecież jest pięknie Bujnie i kolorowo

Lubię sobie czasami postękać itp
Gardener27 22:11, 20 cze 2015

Łobuzie
pawel_snopek 22:54, 20 cze 2015

Peppermint 18:04, 30 cze 2015

Cześć Paweł dziękuję za odwiedziny i przychodzę z rewizytą idę "pospacerować" po Twoim ogrodzie
Pozdrawiam

pięknie u Ciebie tak naturalnie, uwielbiam takie ogrody
lojalna_ 08:07, 03 lip 2015

Pobuszowałam z rana cudnie jest ..... Slonecznego )))
pawel_snopek 18:26, 05 lip 2015

Witam Wszystkich po dość długiej przerwie słońce świeci wręcz okropnie a ja ciągle podlewam i stwierdzam że moje piachy wygrywają z moim zapałem co do bylin. Człowiek sadzi dba chucha, dmucha itp a i tak wszystko wysycha, floksy dwa wyschły na wiór kruszą się, trawa wyschła byliny zwijają liście i więdną. Wszystkie kwitnące rośliny typu clematisy, róże, astilbe oraz anabelki mają zwiędnięte kwiaty. Szkoda mi już nawet moich słów by opisać to jak się czuję gdy na nie patrze i zastanawiam się po co jak ciągle kupuję te rośliny.

Pozdrawiam
Gardener27 18:59, 05 lip 2015

Paweł głowa do góry U wszystkich ogrodników gdzie upały podobne problemy Ja podlewam tylko to co najdelikatniejsze i doniczkowe, reszta musi sama o siebie dbać Mamy lato i trzeba się cieszyć a nie smucić Pozdrawiam
sylwia_slomc... 19:11, 05 lip 2015

Pawle współczuję, ale z naturą nie wygramy. Ja jeszcze walczę o moje rośliny, ale jest ciężko, u mnie podlewanie na większej części konewką, tylko 2/3 przydomowego mogę podlać wężem reszta ręcznie- a ta reszta to ok 4/5 całości mojego ogrodu. Wszystkie roślinki młode więc wymagają podlewania - jeszcze są słabo przekorzenione, pocieszam się, że może jeszcze ze dwa lata, a potem część będzie można trochę odpuścić i będą sobie musiały poradzić same.
pawel_snopek 20:36, 09 lip 2015

Nowe foteczki

Stwierdzam że pomysł na cebulę między bylinami był bardzo trafiony polecam