Zaczęło się od poszerzenia rabaty a skończyło na budowaniu ścianki wodnej Na razie niewiele wiem na ten temat ... ale powoli zgłębiam temat I jeszcze przyjdzie mi kolejne drzewo sadzić Nie wiem czy uda się przeprowadzić całe to przedsięwzięcie w tym sezonie ... wiadomo bardzo bym tego chciała ... ale nie wiem na ile starczy nam czasu i pieniędzy
Jak na razie nie zrealizowałam nawet obiecanych sobie planów domowych.
A tak ogólnie, zaczyna mnie wkurzać uporządkowanie w moim ogródku. Może samo zarośnie ?
Danusiu
Ale ja chwalę inspirkę Oli A każdy tu widział, że pomysłodawczynią półokrągłej ścianki jesteś Ty Gdybyś nie rzuciła tego pomysłu to nawet do głowy by mi nie przyszło coś takiego i ... powiem Ci szczerze, że szukałam długo w necie i nic ciekawego nie mogłam znaleźć ...
Dlatego dziękuję Ci bardzo za taki fajny pomysł
Ciągle jednak nie wiem co zrobić z hortensjami?
Wylewka to jest to co w środku ścianki jest?
I ścianki mają być dwie? Jedna szersza? Białe będą pasowały do donic a żwirek ciemnoszary czy jasny?
To podobne warunki świetlne jak u mnie kup tą odmianę...naprawdę jest piękna.Sadziłam latem a już jesienią pokazała swe oblicze
Wszystko możliwe,że Twoja przyzwyczai się do panujących warunków.
Dokładnie ... powinna być złocista ale u mnie w pierwszym sezonie słońce ją przypalało ... tak do 12tej świeci mocno potem jest cień od domu ... podobno w przyszłym sezonie powinna lepiej dawać sobie radę ... zobaczymy Może skuszę się jeszcze na taka jak Ty masz
Olu
Dziękuję Ci bardzo za dzisiejszą inspirkę
Nie obrazisz się jak zasypię Cię pytaniami o ściankę? Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić i co tam w środku trzeba zamontować żeby to prawidłowo działało?
Buziaki