Mega alergia
zaglądam i tylko macham
Macham Kasiek Co Ci się stało?? Alergia jakaś?
macham szybciorem zanim oczy mi sie nie załzawią na amen
I ja mam podobnie efekt taki że prawie wszystko kupione rok temu - rozdane , niecierpliwość nie popłaca
Dość długo to trwało u mnie. Najpierw żyłam długie lata w nieświadomości, że mój ogród woła o zmiany. Jak trafiłam na O, wszystko mi się podobało. Niemal po roku wiem, co jest bliskie memu sercu.
aaa... wracam, jak walczyłaś ze zdobniczką? u mnie cały sezon zalegała, pryskałam w tym roku (tz. eM) promanalem. Móje jeszcze siedzą w pąkach
o... aż dwa tygodnie... Jak tak trzeba to cóż będzę czekać idę popatrzeć Twoje rabatki
Iwonko dziękuję Najważniejsze to właśnie dojść do tego co nam się podoba w ogrodzie I to jest fajne, że jeden kocha barwy i różnorodność a drugi będzie się zachwycał kilkoma roślinami powtórzonymi na całej powierzchni ogrodu
Irenka co roku sieje tylko do gruntu i zawsze ma busz Będzie i u Ciebie Przyjemnego sadzenia trawek!
Wierzę, że będzie dobrze. Wiesz w jakim różnym czasie wszystko startuje. RB już masz a wszędzie czytałam, że jeszcze śpi Po tym szoku jesiennym i naszym wiosennym cięciu chyba potrzebują troszkę więcej czasu do regeneracji Przyjemnej soboty
A dlaczego tylko dla Katarzyny? Ja też obejrzałam i powiem, że wcale nie są takie złe
Ewka, poczekaj jeszcze z tą miłością bo dwie kolejne okażą się klapą i będziesz cierpieć p.s. na ocenę kancika zapraszam za dwa tygodnie...nie dałam już rady