Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Zielona 23:10, 24 kwi 2015

polinka napisał(a)

Wiesz, że ja dzisiaj pomyślałam o tym samym? Chyba tam na górze chcą abym tutaj pozostała...

Amen.
MirellaB 23:15, 24 kwi 2015

Paulinka dziękuję Ci za odpowiedzi na moje pytania
Wygooglowałam sobie tą trawkę i żałuję, że wcześniej o niej nie wiedziałam, bo bym ją zamówiła zamiast carex ice dance, bo jest mniej ekspansywna ehhhhhhh trudno
Iwk4 23:16, 24 kwi 2015

Polinko, wszystko obejrzałam. Pięknie wszystko zrobiłaś. Gratuluję.
Wiesz, dziś doszłam do wniosku, że minimalizm do mnie nie pasuje. Kocham żywe kolory. Kocham kwiaty. I zmienność barw.
polinka 10:31, 25 kwi 2015

Zielona napisał(a)

Amen.

Wiesz, że Cię uwielbiam?
polinka 10:33, 25 kwi 2015

MirellaB napisał(a)
Paulinka dziękuję Ci za odpowiedzi na moje pytania
Wygooglowałam sobie tą trawkę i żałuję, że wcześniej o niej nie wiedziałam, bo bym ją zamówiła zamiast carex ice dance, bo jest mniej ekspansywna ehhhhhhh trudno

Mirelka z ice danców będziesz miała nowe sadzonki i będziesz mogła zrobić powtórzenie w ogrodzie Wadą Silverów jest to, że różnie wyglądają po zimie.
polinka 10:36, 25 kwi 2015

Iwk4 napisał(a)
Polinko, wszystko obejrzałam. Pięknie wszystko zrobiłaś. Gratuluję.
Wiesz, dziś doszłam do wniosku, że minimalizm do mnie nie pasuje. Kocham żywe kolory. Kocham kwiaty. I zmienność barw.

Iwonko dziękuję

Najważniejsze to właśnie dojść do tego co nam się podoba w ogrodzie I to jest fajne, że jeden kocha barwy i różnorodność a drugi będzie się zachwycał kilkoma roślinami powtórzonymi na całej powierzchni ogrodu

Zielona 11:08, 25 kwi 2015

polinka napisał(a)

Wiesz, że Cię uwielbiam?

A ja Ciebie
PS Siedzę w hotelu, bo starsza Córcia po wczorajszym intensywnym dniu ma ochotę na odpoczynek, więc mam leniwy poranek na forum. Dzisiaj mamy pochmurny dzień, ale i tak jest cudownie. Nawet jeśli M. służbowo nie wyrabia na zakrętach No ale dzięki temu tu jesteśmy. Na szczęście wieczorem będzie miał czas i pojedziemy razem obejrzeć tańczące fontanny.
polinka 16:39, 25 kwi 2015

Fajnie, że macie możliwość wspólnych podróży Dziewczynki pewnie przeszczęśliwe z posiadania mamy przez cały dzień tylko dla siebie?
polinka 16:49, 25 kwi 2015

Marta Zielona pokazuje piękną wiosnę w Barcelonie to ja pokażę trochę zielonego na Dolnym Śląsku

Żywopłot grabowy posadzony w pażdzierniku.

Buczek po przeprowadzce rozwija liście i chyba bez zdobniczki

I ostatni nabytek, przystojniak Fastigiata Aż żal będzie ucinać w czerwcu te dolne gałązki

ewakatowice 17:15, 25 kwi 2015

polinka napisał(a)

Ewka, poczekaj jeszcze z tą miłością bo dwie kolejne okażą się klapą i będziesz cierpieć

p.s. na ocenę kancika zapraszam za dwa tygodnie...nie dałam już rady

o... aż dwa tygodnie...
Jak tak trzeba to cóż będzę czekać

idę popatrzeć Twoje rabatki