Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 18:04, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Siakowa, pisz tu otwarcie porady wnętrzarskie, zostałaś wywołana

Hahaha cos mnie uszy swędzialy
Lawendowy zawrót głowy 17:36, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Witaj zgubo!
Płotek jest?

Jola czy Ty pod kamyczkiem na rabatach masz jakąś matę, czy sypany bezpośrednio na ziemię?

Edytko ciągle myślę o Tobie hihi a domladniej o Twoim ogrodzeniu ....jest!!!! Polowicznie hahah mam bramę i furtkę czekam na przesla .....będą może jutro

Pod kamyczkami nic nie mam ale polecam mieć ''' wbijaj się w zimie zanikają....Iwonka kiedyś radzila cienka biala firane pod jasne kamyki
Lawendowy zawrót głowy 17:26, 06 lis 2015

Do góry
Witaj zgubo!
Płotek jest?

Jola czy Ty pod kamyczkiem na rabatach masz jakąś matę, czy sypany bezpośrednio na ziemię?
Tu ma być ogród :) 17:24, 06 lis 2015

Do góry
frezja napisał(a)

u mnie szarość i nie narzekam)

szary w modzie.
Tu ma być ogród :) 17:23, 06 lis 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
może po prostu tam gdzie będą cebule nie dawaj szmaty chyba, że planujesz zaminować cały teren to sobie odpuść

Cebule już posadzone, chyba nie mam wyjścia i kamienie trzeba sypać bezpośrednio na ziemię, albo chociaż te gazety porozkładam
Tu ma być ogród :) 17:22, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

ja właśnie na szarość stawiam, jeśli chodzi o następną kanapę.

u mnie szarość i nie narzekam)
Tu ma być ogród :) 17:19, 06 lis 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Dziewczyny co to za rady Kaśki- dawać na forum
na białej skórze podobne najgorsze do wywabienia są ślady z dżinsów

Siakowa, pisz tu otwarcie porady wnętrzarskie, zostałaś wywołana
Tu ma być ogród :) 17:17, 06 lis 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
bijcie, jak chcecie, kamyków nie lubię w ogóle
no chyba że a ścieżce żwirek

Nie będę bić, ile osób tyle gustów.
Tu ma być ogród :) 17:16, 06 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

A ja mimo wszystko następnym razem też zdecyduję sie na białe ... chyba, że jakaś szarość w ładnym wydaniu do mnie przemówi

ja właśnie na szarość stawiam, jeśli chodzi o następną kanapę.
Tu ma być ogród :) 17:16, 06 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Jedno jest pewne przerobki w takich kamieniach to koszmar wiec przemysl czy wszystko juz posadzilas

tak mi się wydaje, ale czy mogę mieć pewność? ręki sobie nie dam uciąć

Tu ma być ogród :) 15:16, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

to ja u Ciebie a Ty u mnie
Dobrze by było, żeby zgłosił się ktoś jeszcze, kto ma większe pojęcie w tym temacie i dobrze doradzi.
Białe dobrze wygląda na zdjęciach, ale w codziennym użytkowaniu szybko można przeklnąć, szczególnie jak ma się małe dzieci, czy zwierzątko.
A bądźmy szczerzy w końcu najważniejsza wygoda, a nie ciągłe bieganie ze szmatką.

A ja mimo wszystko następnym razem też zdecyduję sie na białe ... chyba, że jakaś szarość w ładnym wydaniu do mnie przemówi
Tu ma być ogród :) 14:45, 06 lis 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
Kapitanie
chyba nic się nie przebije przez włókninę. Kiedyś miałam taką cienką i chwasty mi raczej pod niż przez nią rosły.

W takim razie dobrze, że spytałam - na razie nic nie kupione, ani włóknina ani kamień.

To może chociaż gazety tam rozłożę?
Typografia ogrodu 14:41, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ale się dzieje, pamiętam ile było połamanych gałęzi po burzach, więc domyślam się, że zadowolona jesteś.
Wy tam wszyscy macie takie wielkie działki? w którą stronę nie spojrzeć to wolne przestrzenie.

W mojej wsi same takie.mniejszych wydzielac nie wolno.
Troche sie ciesze,ale zal tez jest.duuuzo sie zmieni,mniej ptakow,cienia,ruchu... i mam duzy respekt do drzew.ale pamietam z jakim.strachem na nie patrzylam gdy wialo...
Tu ma być ogród :) 14:39, 06 lis 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

A myslisz ze cebulowe przez jakokolwiek wloknine przebija sie?

Tego nie wiem... trochę mnie straszysz
Typografia ogrodu 14:39, 06 lis 2015

Do góry
ale się dzieje, pamiętam ile było połamanych gałęzi po burzach, więc domyślam się, że zadowolona jesteś.
Wy tam wszyscy macie takie wielkie działki? w którą stronę nie spojrzeć to wolne przestrzenie.
Tu ma być ogród :) 14:38, 06 lis 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Kochani, zboczyliśmy dziś trochę z kursu, więc jako kapitan wątku przywołuję do powrotu na właściwe tory
A mam takie pytanko.
Mam kilka rabat gotowych żeby wysypać kamieniem.
Będzie to jasnoszary grys granitowy o wymiarach 16-30mm.
Nie chcę, żeby po czasie wymieszał się on z ziemią i był brudny, dlatego planuję podłożyć pod niego włókninę, mam tam posadzonych pełno cebulowych dlatego nie może to być nic grubego, czy sprawdzi wię w to miejsce taka włóknina zimowa o gramaturze 50 g?
Może ktoś ma to przerobione?

A myslisz ze cebulowe przez jakokolwiek wloknine przebija sie?
Tu ma być ogród :) 14:33, 06 lis 2015

Do góry
Kochani, zboczyliśmy dziś trochę z kursu, więc jako kapitan wątku przywołuję do powrotu na właściwe tory
A mam takie pytanko.
Mam kilka rabat gotowych żeby wysypać kamieniem.
Będzie to jasnoszary grys granitowy o wymiarach 16-30mm.
Nie chcę, żeby po czasie wymieszał się on z ziemią i był brudny, dlatego planuję podłożyć pod niego włókninę, mam tam posadzonych pełno cebulowych dlatego nie może to być nic grubego, czy sprawdzi wię w to miejsce taka włóknina zimowa o gramaturze 50 g?
Może ktoś ma to przerobione?
Tu ma być ogród :) 14:21, 06 lis 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
Mam twarde krzesła, goście długo nie posiedzą ale niezniszczalne

haha, przy tej okazji przypomniało mi się, powiedzonko moje i kolezanki z czasów akadmickich, którego używałyśmy jak nam się w pokoju ktos zasiedział do późnych godzin:
"U sąsiadów też byli goście, ale już sobie dawno poszli"
Tu ma być ogród :) 14:19, 06 lis 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)

Mam wrażenie że jeśli chodzi o krzesła do jadalni, nie wynaleziono jeszcze ideału.

Niezbyt optymistyczne stwierdzenie, ale chyba prawdziwe.

Cóż na coś trzeba zarabiać, czemu nie na wymianę krzeseł czy kanap co parę lat
Tu ma być ogród :) 14:14, 06 lis 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

A mi sie bardzo podobają białe kanapy
Tylko też nie mam najmilszych doświadczeń - kupiłam 5 lat temu Caya Design i po 4latach zaczęła się "sypać" ... zaczęło sie od mikropęknięć a potem to już poleciało ... wymieniłam ostatnio obicie ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia i wkrótce czeka mnie zakup nowego mebla ... ale tym razem chciałabym podejść właściwie do tematu ... podpytać tu i tam żeby kupić coś naprawdę dobrego jakościowo
Też nie jestem na bieżąco ... będę podglądać u Ciebie

to ja u Ciebie a Ty u mnie
Dobrze by było, żeby zgłosił się ktoś jeszcze, kto ma większe pojęcie w tym temacie i dobrze doradzi.
Białe dobrze wygląda na zdjęciach, ale w codziennym użytkowaniu szybko można przeklnąć, szczególnie jak ma się małe dzieci, czy zwierzątko.
A bądźmy szczerzy w końcu najważniejsza wygoda, a nie ciągłe bieganie ze szmatką.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies