Albo jak chcesz to wyślemy Ci wszyscy nasze worki z liśćmi i mu sypniesz, niech chłop ma o co furczeć Zołza z tego sąsiada, olej, nie stresuj się, jak go widzisz oddychaj głęboko
Pokażesz swoje platany, widzisz ja nie wiedziałam, że platany rosną u ciebie...chciałabym im się bliżej przyjrzeć, korę widziałam, ale liści nie kojarzę i jak się to drzewo zachowuje całosezonowo/uroda o każdej porze roku/...jestem ciekawa tak jak Amelia
Pozdrawiam weekendowo
Platanów mam 9 sztuk są u mnie od kwietnia wiec jeszcze nie goscily cale go sezonu . Bardzo mi się podobają jednak bardzo się bPo szukam fot pierwszego cięcia żeby je zagescic. Prezentują się cudnie zwlaszcza jesienią byly pięknie zolte a liście są bardzo duże i lata o je zbierać. Pierwsze trzy kupilismy w kwietniu lata o się zaaklimatyzowaly, kolejne w maju i niestetybprzyszly upaly i spadku im liście. Teraz doszly do siebie i mam nadzieje ze wiosna dają czadu. Potrzebują dużo wody, nieźle pijoki
Ceny w widelkach od 250 do 350 zeta moje są szczepione na wysokości 250 niżej szczepione moja być nieproporcjonalnie jak u rośnie im korona.
Edytko ciągle myślę o Tobie hihi a domladniej o Twoim ogrodzeniu ....jest!!!! Polowicznie hahah mam bramę i furtkę czekam na przesla .....będą może jutro
Pod kamyczkami nic nie mam ale polecam mieć ''' wbijaj się w zimie zanikają....Iwonka kiedyś radzila cienka biala firane pod jasne kamyki