Sebek, przekornie chyba zapytałeś, hahaha, wiesz przecież, że jestem rekordzistką w ilości zaliczonych CHFS to już będzie 14 raz. Ja też często oglądam zdjęcia i mam przeróżne, przemiłe wspomnienia
Az mi się czasem marzy ogrodowiskowy wyjazd, tylko kto będzie prowadził?
W tym roku latem testujemy inny model wyjazdu do Anglii
Tak się może zdarzyć, ja bym zrobiła jak pani radzi, przy wyjęciu z donicy młode korzenie mogą się urwać i drzewo się nie przyjmie. Radzę sadzić dopiero jesienią.
Ze zdjęcia nie da się tego określić, trzeba poczekać. Jeśli spaliłeś to wyginie w tych miejscach i będzie wiadomo, że spalony, a jak nie wyginie to dosypiesz nawozu w miejscach jasnych i się wyrówna. Lej wodę tymczasem.
Masz rżysko nie trawnik. Koś wyżej, niech zostanie więcej zielonego.
Zastosuj nawożenie jeśli nie był nawożony,. podlewaj, koś co najmniej raz w tygodniu.
Jakby co, inspiracje na skalniaki, łącznie z rysunkami, jak układać kamienie masz tutaj:
no i Jurajski ogród - sama słodycz i mnóstwo pięknych inspiracji kamiennych Zajrzyj, jeśli ten styl Ci pasuje to rób, ale nie w tym miejcu.
Ja to nie wiem, czego chcesz od tego trawnika. Gorzej wygląda jedynie przy krawężnikach kostki, ale to może być przyczyna zbyt grubo betonu dali brukarze i wysycha szybciej, albo ziemi brak i nieco gorzej wygląda.
Ja bym się nie czepiała. No tylko chwasty zwalcz i koniec.