Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

chelll 22:26, 18 maj 2017

Pani Danusiu, proszę w wolnej chwili zajrzeć do mnie. Obsadzam skalniak. Potrzebuję mistrzowskich wskazówek. Z góry dziękuję i pozdrawiam !
Basilikum 06:37, 19 maj 2017

Widzialam nowy artykul dziekuje
KLAUDIA 22:47, 20 maj 2017

Witam Pani Danusiu, przede wszystkim dziękuję za cenne uwagi to o ktorych obie wiemy. I jak widać jestem. Mogę mieć jedno pytanie, kupiłam brzozy doorenbosy, Pani w sklepie powiedziała żebym najpierw je zadolowala z doniczkami a po miesiącu zasadzila bo nie sa jeszcze do końca ukorzenione. I już sama nie wiem czy tak robić czy normalnie sadzic. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Dziękuję za odpowiedź w natłoku obowiązków
KLAUDIA 22:47, 20 maj 2017

Właśnie się zastanawiałam,jak przy takiej pracy -trzeba mieć oko na wszystko jest jeszcze czas na taki wypieszczony ogród.Ja wiem głowa pełna pomysłów,żeby tylko u Pani mam wrażenie był jeszcze większy metraż.
KLAUDIA 22:59, 20 maj 2017

A i mam pytanie co można posadzić pod tulipanowcem z traw ozdobnych, a jakie pod brzozami w penym słońcu. Dziękuję za każdą sugestię. Dużo one mi dały.
kamila66 23:40, 20 maj 2017

Danusiu gdy rozprawiam się z każdym majowym chwastem cały czas myślę o Tobie mam nadzieję, że dzięki Twoim poradom ograniczę chwastowisko w ogrodzie. Przesyłam pozytywne fluidy
Mathildis 00:06, 21 maj 2017

Wspaniałe zmiany przyszły do Twojego ogrodu z wiosenną aurą.
Figaro 16:20, 21 maj 2017

Czytam Ogrodowisko od jego pierwszych dni, zalogowana jestem od niedawna. Oficjalnie obecna jestem od dzisiaj i od Twojego watku Danusiu. Tym krokiem chcialabym podziekowac Tobie i calej Twojej ekipie za to co mi dalas. Za ogrod i za rady. Podziwiam Cie za profesjonalnosc i cierpliwosc, za serce na dloni i sile. I za przymykanie oka, za potkniecia i bledy.
Dziekuje.
Gardenarium 19:16, 21 maj 2017

KLAUDIA napisał(a)
Witam Pani Danusiu, przede wszystkim dziękuję za cenne uwagi to o ktorych obie wiemy. I jak widać jestem. Mogę mieć jedno pytanie, kupiłam brzozy doorenbosy, Pani w sklepie powiedziałam żebym najpierw je zadolowala z doniczkami a po miesiącu zasadzila bo nie sa jeszcze do końca ukorzenione. I już sama nie wiem czy tak robić czy normalnie sadzic. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Dziękuję za odpowiedź w natłoku obowiązków

Tak się może zdarzyć, ja bym zrobiła jak pani radzi, przy wyjęciu z donicy młode korzenie mogą się urwać i drzewo się nie przyjmie. Radzę sadzić dopiero jesienią.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:17, 21 maj 2017

KLAUDIA napisał(a)
A i mam pytanie co można posadzić pod tulipanowcem z traw ozdobnych, a jakie pod brzozami w pełnym słońcu. Dziękuję za każdą sugestię. Dużo one mi dały.

W półcieniu - turzyce (to nie trawy, ale o wyglądzie trawiastym)
A pod brzozy - miskanty lub rozplenice.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies