Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:50, 06 mar 2013

Do góry
Dzisiaj u nas była przepiekna pogoda w samym sweterku przy biurze wycinałam trawy i przyciełam jedną strone wjazdu 160 szmaragdów
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:45, 06 mar 2013

Do góry
muszę też ogarnąć teren koło biura. PRzy drodze obok wjazdu mamy taki klomb, on ma 20 metrów długości

chcę tam posadzić coś co w razie potrzeby będzie można usunąć i coś czego ktoś nie będzie chciał sobie pożyczyć . Zatem wielkie drzewa odpadają... nie mam zupełnie pomysłu...

drugie miejsce to ten murek, przed nim jest parking po calej dlugości. Trzeba było go zrobić ze względu na różnice poziomów. Muszę go czymś obsadzić by go zakryć tylko czym?

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:39, 06 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
znaczy się pełna konspiracja a potem co powiesz? że stała w tym miejscu od dwóch lat? moja ciotka tak z ubraniami zawsze robi...

Moja mama tak robi hihihi
U mnie to niestety nie przejdzie...M czujny ale też nie mam problemu w tych sprawach na szczęście
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:37, 06 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Kocurek wrócił, mam nadzieję
Co planujesz na wiosnę, oprócz mebelków?

Irenko nie wiem czy warto pisać co ja planuje chciałabym tyyyle, ale nie wiem co mi się uda.
Napewno nawadnianie!
poza tym się zobaczy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:33, 06 mar 2013

Do góry
Kocur niby dachowiec, ale pański bardzo Wraca każdego dnia, gdzie mu będzie lepiej niż w domu na kanapie się wyśpi, michę ma pełną... żyć nie umierać
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:31, 06 mar 2013

Do góry
znaczy się pełna konspiracja a potem co powiesz? że stała w tym miejscu od dwóch lat? moja ciotka tak z ubraniami zawsze robi...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:29, 06 mar 2013

Do góry
oj nieźle pociachałaś ile masz teraz gałazek dookrywania na mrozy... U mnei dzisiaj było takie cudne słońce, że opalać się było można
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:24, 06 mar 2013

Do góry
Kasieńko
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:45, 06 mar 2013

Do góry
marzena napisał(a)
Madżenko, pozdrawiam wiosennie

I ja odpozdrawiam

JulkAd napisał(a)
Ślad zostawiam, żeby na bieżąco być. Buźka Madżen

I ja tę taktykę stosuję aby wiedzieć gdzie skończyłam czytac

Gosiniak napisał(a)
Ale fajna ta rozplenica, ja takiej jeszcze nie widziałam, biegną poczytać, co to za jedna, bo bardzo urodziwa

Jest super szkoda, źe nie zimuje w Polsce, ale nawet jako sezonową warto sobie posadzić. Wystarczy 1 szt.....

irena_milek napisał(a)
Bratki miniaturki cudne naprawdę już szalejesz! ale jak inaczej, jak centrum tak blisko
póki co wszystko wiem o spotkaniu, oby nic mi nie przeszkodziło, ale i tak duża grupa was będzie

Oj grupa się bardzo duża zapowiada

ka1sia napisał(a)
Marzenko, ja korzystam z wolnych od pracy chwil i po Ogrodowisku biegam, bo całkiem w tyle zostałam ufffff....juz prawie wszystko wiem.... no to pozdrowionka zostawiam, Kasia

O to fajnie, zaraz do Ciebie lecę

Magda70 napisał(a)

Oj mają...zgadzam się w 100%
I spadam do pracy...

Musisz podjąć działania integrujące pólnoc!!! Może jakąś akcję sadzenia u Bogdy zrobimy?

Evchen napisał(a)
Rozpoczęcie sezonu w sobotę powiadasz?... wy na kafce, a ja pobiegnę szukać kwiatów do donicy na taras Niechżesz już ta wiosna będzie!

Solennie obiecujesz obfocić ?

Zeta napisał(a)
Buziam porannie i toffikuję

Jesteś juź na stałe? Czy znikniesz? Bo ja uczuciowa jestem i tęsknię

Rench napisał(a)
Miłego dnia Madżenko

Miłego dziękuję

ana_art napisał(a)
Madżenko spokojnie bezcennych z obi nie wykupią... jedźcie sobie na kiermasz i zobaczycie

Aniu dzidziaj przyjechała rynna ecolite... Jednak się skusiłam... Jeszcze nie rozpakowana bo Żon nadjechał na akcję rozpakowywania i została ukryta więc nie wiem czy poszaleje w sobote, bo Źon popełni morderstwo w afekcie. Mam zbierać na alpy...

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:39, 06 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżenko spokojnie bezcennych z obi nie wykupią... jedźcie sobie na kiermasz i zobaczycie

Aniu dzidziaj przyjechała rynna ecolite... Jednak się skusiłam... Jeszcze nie rozpakowana bo Żon nadjechał na akcję rozpakowywania i została ukryta więc nie wiem czy poszaleje w sobote, bo Źon popełni morderstwo w wafekcie. Mam zbierać na alpy...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:38, 06 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
hiii Ty planujesz zdzieranie darni i nasadzenia a u mnie jeszcze ziemia zmarznięta...

wiem, łapki cię Aniu świerzbią, a u was później wszystko, jeszcze ciut i ty zaczniesz, przynajmniej plan dopracujesz, bo u ciebie perfekcyjnie, ze smakiem i gustem
ja co innego planuję, potem coś innego zacznę i plan się sypie!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:42, 06 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja dzisiaj patrzyłam na mape ogrodówi mysle sobie ależ na połódniu zagłębie ogrodowiskowe mają

Oj mają...zgadzam się w 100%
I spadam do pracy...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:47, 06 mar 2013

Do góry
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:12, 06 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

i jak żyć???

Aniu szkoda, że nie moglaś dojechać do Poznania. Gdy będzie jakieś spotkanie w Warszawie na pewno się spotkamy
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:10, 06 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja dzisiaj patrzyłam na mape ogrodówi mysle sobie ależ na połódniu zagłębie ogrodowiskowe mają

Mnie nie ma na mapie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:15, 05 mar 2013

Do góry
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:13, 05 mar 2013

Do góry
asc napisał(a)
Teraz ja napiszę jak żyć???

Do Wrocka bite 7 godzin w jedna stronę...

Grabami mi po oczach walnęłaś..aż sobie te Gapy zapisałam na kompie..

I jeszcze Wasze bukszpanowo przypominasz....

Wczoraj tak sobie o Tobie myślałam.. i byłyśmy na 2 spotkaniach razem.. i nic nie gadałyśmy ze sobą.... jak to możliwe????? Niech Irenka coś majstruje.. nadrobimy zaległości.. bo tak nie będzie.. to niemożliwe..
Jesteś jedna z naulubieńszych postaci na forum.. a tu takie podsumowanie całokształtu....

i jak żyć???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:00, 05 mar 2013

Do góry
Tess napisał(a)
A masz
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2835-ciecie-sosny-i-swierka-klujacego-sprzeczne-informacje

aaa dzięki
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 22:55, 05 mar 2013

Do góry
a możecie mi dać linka do tego Danusiowego cięcia?
Co z tym ogródeczkiem począć 22:45, 05 mar 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)

mój M nie lubi gadżetów,nie lubi kwiatów ,nic nie lubi jakiś on nieszczęśliwy jest
No mnie lubi to jedyne szczęście jakie go spotkało już 20 lat mu to wmawiam
a od kiedy mówisz że kwiatki są fajne? bo zastanawiam się ile jeszcze masz czasu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies