oj..lista tasiemcowa, nie tylko na tą rabatke to bym tam tego nie zmiescila
z 6 roznych odmian miskantow np ghana, dronning ingrid, sioux itd
i troche innych traw i bylin
takie rozne chciejstwa i eksperymenty i jak zwykle w malych ilosciach bo budzet.... i bede teraz czekala ze 3 lata az mi sie rozrosna i bede mogla podzielic
no trudno
witam serdecznie podobno carex ice dance rozmnaża sie rozłogami, jeśli ktoś z was nie ma co juz robić z takimi jego dzieciaczkami to ja bardzo chętnie je przygarnę
pozdrawiam
Tak winogrona odmiany tylko deserowe słodkie jak cukierki nie na wino, zresztą tak szybko konsumowane, że nic nie zostaje
Na forum winorośli mieli uczulenie jak ktoś pisał winogron na roślinę,teraz staram się pisać poprawnie winorośl to roślina, pnącze, winogrono to owoc winorośli
jest moc! lubie takie połaczenia, wogóle zauwazyłam ze lubie niebieski i fioletowy w ogrodzie, a w połaczeniu z rózowymi różami...jezu..
a to moj pomysl na oczko przed domem, pytałam kiedys co tam dosadzic i teraz juz wiem https://pl.pinterest.com/pin/166422148708496450/
tylko niewiem jaka trawkę ma Jola w tych tujkach na pniu..?
to taki plan minimum, najważniejsze dla mnie jest robienie sadzonek. szukam teraz jakiego inspektu.
jakby ktos widzial gdzies cos ciekawego to prosze o info
ja powiem Ci Ewa dzisiaj poczulam juz wiosnę, snieg u mnie stopniał całkowicie i 6 na plusie zbliża się!