Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 17:35, 25 sty 2016

Anda napisał(a)

Proszę bardzo Przyjeżdżaj Jeden link już masz Podesłać Ci inne?

Niezly ten.link.taka różnorodność wymiarow i nawet ceny nie gorsze niz u mnie.poszukam najpierw w okolicy ale dzieki
nawigatorka 17:36, 25 sty 2016

Gardenarium napisał(a)
Eeee, to już koniec? a tak się nakręciłam

Danusiu ja mysle ze ponad tydzien ostrej dyskusji to wszystkich zmeczyl.do Ciebie o rade pisalam juz w ostatecznosci
nawigatorka 17:37, 25 sty 2016

Sebek napisał(a)

Danusiu, Twoje jedno spojrzenie na rabatę to tak jakby zebrać naszych sto i wycisnąć z nich to co najlepsze

Nie wiem tylko czy Danusia widziala rysunek rabaty.obawiam sie ze dyskusja moglaby wtedy rozpoczac sie na nowo it to nie tylko na yemat gatunku drzewa

Swidosliwa byla faworytem od pierwszej fotki tylko te odrosty zamet wprowadzily
Kasya 17:42, 25 sty 2016

nawigatorka napisał(a)
koniec debatowania.
Decyzja jak się okazuje nie była łatwa (o czym ostrzegała Kasia) ale nie tyle przez niezdecydowanie a przez różne walory różnych propozycji i tez przez niejednoznaczność opisów. Jak już wspomniałam należe do tych, którzy nie kupują roślin na oko, tym bardziej, że te drzewa mają zająć dość centralne miejsce.
bedą zatem świdosliwy. jesli będą miały odrosty to będziemy bogatsi w wiedzęjesli miałabym techniczny lub finansowy problem z ich dostaniem otwarte są tez drzwi dla Klona tatrskiego ale w tej kolejności.

i tu prośba. wiecie za ile u mnie są swidosliwy (dla przypomnienia 623 zł.będę szukała jeszcze egzemplarzy nie za małych ale w bardziej przyjaznej cenie.
gdybyście spotkali takie na swojej drodze to poprosze o informację będę zobowiązana. jesli nawet mieszkacie daleko to będę choć wiedział jakie ceny obowiązują w innych miejscach i czy warto buntowac sie na te u nas

i co najwazniejsze - dziekuję! wszystkim, któzy zaangażowali się tak bardzo w tę debatę, podsuwali propozycje, wątpliwości, inspiracje. bez Was nie wiedziałabym co to Swidośliwa

Pokaz najpierw co to za swidosliwy w takiej cenie jak duże magnolie
anna_t 17:52, 25 sty 2016

Asia gratki na 1000, widzę że już spóźnione (a byłam tu wczoraj..;p)ale w takim tempie to jutro pewnie wchodzę i gratuluję 1100
nawigatorka 17:54, 25 sty 2016

Kasya napisał(a)

Pokaz najpierw co to za swidosliwy w takiej cenie jak duże magnolie

Widzialam jak na razie cennik nie drzewa ok 3 m wysokosci.
nawigatorka 17:55, 25 sty 2016

anna_t napisał(a)
Asia gratki na 1000, widzę że już spóźnione (a byłam tu wczoraj..;p)ale w takim tempie to jutro pewnie wchodzę i gratuluję 1100

Tak zle to az nie bedzie.bardzo dziekuje.
Dyskusje drzewkowe przyslonily 1000
lindsay80 17:57, 25 sty 2016

Gratuluje podjętej decyzji i tysiaczka.
Ja też sporo się dowiedziałam o gatunkach drzew, które jakoś wcześniej nie budziły mojego zainteresowania, a teraz się to zmieniło
nawigatorka 18:02, 25 sty 2016

lindsay80 napisał(a)
Gratuluje podjętej decyzji i tysiaczka.
Ja też sporo się dowiedziałam o gatunkach drzew, które jakoś wcześniej nie budziły mojego zainteresowania, a teraz się to zmieniło

to jest niesamowita jest moc forum- otwiera oczy
Dziekuje Edytko
Margo 18:06, 25 sty 2016

Przejrzałam z zainteresowaniem całą dyskusję, zwłaszcza info o świdośliwie.
Mam do wycięcia pigwogruszę, bo nie zachwyca mnie smakiem owoców, i na jej miejsce chcę posadzić własnie świdosliwę, podobno ma smaczne owoce. CZy zdecydowałaś się na jakąś konkretną odmianę ? Bo troche się pogubiłam w tej obszernej dyskusji...