Się wtrącę...jeśli mogę . Też miałam niebieskie ściany...z bielą ok, tylko szybciutko zaczął mnie irytować ten kolor. Przemalowałam na turkus i jej o niebo lepiej. A czy much mniej? Chyba nie... W sumie w tym roku nie miałam ich wiele w całym domu...niezależnie od koloru
U mnie to samo, a nawet bym powiedziała, że zdecydowanie lepiej...i kolor mają ładniejszy...nie taki spłowiały.
U mnie na rabacie bylinowej juz połowę wyciepałam, bo już efektownie nie było.
Turkus odstrasza muchy?...ciekafffe, bardzo ciekafffe
hahah
co do drzwi w kolorze niebieskim to jeszcze się z takimi nie spotkałam i chodź niebieski to mój ulubiony kolor takim drzwiom mówię stanowcze NIE wybij sobie to z głosy [url=http://emotikona.pl/emotikony/] a mój chłopak który robi meble, drzwi itp oraz je montuje to już by chyba zawału dostał jakbym mu zaproponowała żeby sobie zrobił takie do domu ( teraz akurat będzie wymieniał)
A czym będziesz malował? Mnie też aż ręka świerzbi, żeby przemalować moje mahoniowe drzwi wejściowe do domu na szaro, bo mi do cegły klinkierowej będzie ładnie pasowało, ale się bojam Na razie przemalowałam meble w pokoju syna i odpukać na razie farba nie odłazi
Muchy... fe, mam ich w tym roku całe mnóstwo. Najskuteczniejsza ręczna łapka