Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:34, 05 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Aga, przecież żyję To ja dziękuję za miłe ugoszczenie i możliwość zobaczenia Twojego ogrodu Plany różano - trawiaste bardzo się mi podobają

taaa 40 min wizyty i uciekł
dziś wprowadziły mi się chyba na stałe nornice.. normalnie pół cebuli nie posadzę jak tak dalej pójdzie, buu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:17, 05 paź 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)

No to mam dla mojego M. niepodważalny argument do zmian kolorystycznych w domu , bo muchy w domu to jego obsesja, a aktualny kolor ścian - moja. Wyjdzie na moje

Gosia, to ponoć działa jeśli są niebieskie okiennice i drzwi, muchy ponoć wyobrażają sobie, ze jest to woda i lecą dalej. Jak byłem dzieckiem raz miałem w pokoju niebieskie ściany i nie lubiłem ich... To bardzo wiążący kolor i możesz odczuwać zimno w takim wnętrzu... Widziałaś turkus w salonie u mnie? Występuje tylko w dodatkach i takie rozwiązanie Ci polecam Jednak much to nie odstrasza
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:12, 05 paź 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Może w przyszłym sezonie się uda?

Ze mną się widziałas Dziewczyny mus namówić Albo Was na odwiedzenie południa
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:11, 05 paź 2015

Do góry
abiko napisał(a)
Sebuś, dziękuję jeszcze raz za kfiotki i za wizytę i strasznie przepraszam, że Cię zagadałam na śmierć. Wielki całus.

Aga, przecież żyję To ja dziękuję za miłe ugoszczenie i możliwość zobaczenia Twojego ogrodu Plany różano - trawiaste bardzo się mi podobają
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:09, 05 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Tak, niebieski kolor je odstrasza i nie ładują się do domu

No to mam dla mojego M. niepodważalny argument do zmian kolorystycznych w domu , bo muchy w domu to jego obsesja, a aktualny kolor ścian - moja. Wyjdzie na moje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:07, 05 paź 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)
wątpię u mnie to pełno rolników a nie ogrodników i to nie takich fajnych zmechanizowanych i kulturalnych jak z rolnik szuka żony
w moich stronach ogrodnictwo mało popularne zresztą widać to po ogródkach
rodzina może różnie zareagować na ten turkus ja bym się nie zgodziła

2:0 dla ogrodowiska
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:06, 05 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Mus się spotkać w realu

Może w przyszłym sezonie się uda?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:04, 05 paź 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

tak ...był nawe kiedy program w tv o tym

A tego nie wiedziałem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:03, 05 paź 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Sebo.
A niby z jakiego powodu Jazzy miałaby trafić do mojego tajemnego folderu, nawet gdybym takowy miał. Ja na forum traktuję wszystkich bez wyjątku jednakowo. Na portalu społecznościowym codziennie kontaktujemy się z wieloma osobami i nawiązujemy z nimi wymianę zdań. W naszym przypadku jest to w miarę bliska więź, ponieważ łączy nas wspólna pasja do ogrodów i do ogrodnictwa. Nie ukrywam, że milej mi jest spędzać wolny czas w wątku osoby która jest osobą otwartą o której coś niecoś wiem, niż z kimś występującym incognito. Jedynie co mnie trochę zabolało i czego nie lubię, to publiczne kategoryzowanie osób. Tak odebrałem odpowiedź Marty na zadane przez Ciebie pytanie.

Jazzy. Wiem jak wyglądasz, wiem w jakim regionie kraju mieszkasz i znam charakter tworzonego przez Ciebie ogrodu. Mnie do małego szczęścia tyle wystarczy. Nie musimy spotykać się na instagramie. W zupełności wystarczy mi ,,Ogrodowisko" i sympatyczny kontakt ze wszystkimi jego użytkownikami.
Wracajmy do ogrodów.

Waldek, staraj się czytać czasem z przymrużeniem oka treści pisane przez innych Jak tą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:59, 05 paź 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ja bym cię eksmitowała za niebieskie drzwi....

Dlatego chyba zwierzę się tylko Wam A drzwi pewnie wiecznie zostaną w kolorze złoty dąb

Co nie zmienia faktu, że Twoje szare są moim namber łan
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:55, 05 paź 2015
Do góry
Sebek napisał(a)

NIEBIESKI PONOĆ ODSTRASZA OWADY

tak ...był nawe kiedy program w tv o tym

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:57, 04 paź 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Strach się bać Pewnie wszystko zapisane w tajemnym folderze

Sebo.
A niby z jakiego powodu Jazzy miałaby trafić do mojego tajemnego folderu, nawet gdybym takowy miał. Ja na forum traktuję wszystkich bez wyjątku jednakowo. Na portalu społecznościowym codziennie kontaktujemy się z wieloma osobami i nawiązujemy z nimi wymianę zdań. W naszym przypadku jest to w miarę bliska więź, ponieważ łączy nas wspólna pasja do ogrodów i do ogrodnictwa. Nie ukrywam, że milej mi jest spędzać wolny czas w wątku osoby która jest osobą otwartą o której coś niecoś wiem, niż z kimś występującym incognito. Jedynie co mnie trochę zabolało i czego nie lubię, to publiczne kategoryzowanie osób. Tak odebrałem odpowiedź Marty na zadane przez Ciebie pytanie.

Jazzy. Wiem jak wyglądasz, wiem w jakim regionie kraju mieszkasz i znam charakter tworzonego przez Ciebie ogrodu. Mnie do małego szczęścia tyle wystarczy. Nie musimy spotykać się na instagramie. W zupełności wystarczy mi ,,Ogrodowisko" i sympatyczny kontakt ze wszystkimi jego użytkownikami.
Wracajmy do ogrodów.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:59, 04 paź 2015

Do góry
Kasiek napisał(a)
Turkus i muchy niet? Rany pierwszy raz slysze, powtorz mi to duzymi literami
p.s werbeny, zurawek, bukow nie lubie, nawet nie czytam o nich

NIEBIESKI PONOĆ ODSTRASZA OWADY

Żurawek też nowych nie kupuję, walczę jedynie o te co mam A buki w żywopłocie mi chorują...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:57, 04 paź 2015

Do góry
an_tre napisał(a)
nie mogę przywyknąć do twojego nowego awatara, myślę, że to jakiś obcy ogród

Aniu - jak znajdę lepszą alternatywę na awatar to zmienię Na razie niech zostanie ten
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:54, 04 paź 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
ja nic nie wykopywałam,
mam tylko nowe krokusy i to tylko 60

przepiękna jesień...wszystko obejrzałam

O krokusach doczytałem na blogu Skromnie

Ja sobie wielką paczkę krokusów zamówię Niech no tylko zaczną się wyprzedaże
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:53, 04 paź 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)
Sebek. u ciebie w ogóle nie widać jesieni, lato w pełni. Po tak upalnym lecie rośliny dopiero teraz zaczynają żyć....

Skąd Specjalnie pomijam te miejsca, które są niezbyt efektowne o tej porze

U mnie The Fairy zaczęły spektakl - kwitną jak w czerwcu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:51, 04 paź 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Ja bym malowała drzwi na turkus. Doskonały pomysł.

Prafffda? Tylko nie wiem czy mnie z domu nie eksmitują jak powiem o swoim genialnym pomyśle...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:51, 04 paź 2015

Do góry
anabuko1 napisał(a)
Piękna ta werbena.Ja jej nie mam.chyba muszę gdzieś poszukać nasionek i kupić i zaprosić ją w końcu do mojego ogrodu

Przypomnij się wiosną, bo ja mam dobrą pamięć, tylko krótką I nie będę pamiętać kto co ode mnie chciał
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:48, 04 paź 2015

Do góry
zawitka napisał(a)
Urocza werbena Pozdrawiam

Na razie powala swoją obfitością kwitnienia, ale ja się boję wiosny i tego, że nie między kostką, a na kostce werbeny wyrosną... O żwirze nie wspominam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:47, 04 paź 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)
kwiatki sadzi wianki robi młody chłopak to niespotykane zjawisko jednak
czytałam w innym wątku że w kilka osób z forum byliście na jakiś targach. Fajnie u mnie w okolicy ja sobie zapoznałam tylko jedną koleżankę ogrodniczkę. Zresztą pod avatarkami widać że zdecydowana większość forumków z południowych stron, ewentualnie okolice Wawy i Łodzi u mnie ogrodników deficyt....

Po pierwsze - dziękuję za młody Polubiłem Cię od razu

Może jest mnóstwo ogrodników z Twouch okolic, którzy tylko podpatrują? Południe rzeczywiście ma mocną grupę - życia mi nie starczy, by objechać okoliczne ogrody
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies