Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 23:54, 04 paź 2015

Ja bym cię eksmitowała za niebieskie drzwi....
waldek727 23:57, 04 paź 2015

Sebek napisał(a)

Strach się bać Pewnie wszystko zapisane w tajemnym folderze

Sebo.
A niby z jakiego powodu Jazzy miałaby trafić do mojego tajemnego folderu, nawet gdybym takowy miał. Ja na forum traktuję wszystkich bez wyjątku jednakowo. Na portalu społecznościowym codziennie kontaktujemy się z wieloma osobami i nawiązujemy z nimi wymianę zdań. W naszym przypadku jest to w miarę bliska więź, ponieważ łączy nas wspólna pasja do ogrodów i do ogrodnictwa. Nie ukrywam, że milej mi jest spędzać wolny czas w wątku osoby która jest osobą otwartą o której coś niecoś wiem, niż z kimś występującym incognito. Jedynie co mnie trochę zabolało i czego nie lubię, to publiczne kategoryzowanie osób. Tak odebrałem odpowiedź Marty na zadane przez Ciebie pytanie.

Jazzy. Wiem jak wyglądasz, wiem w jakim regionie kraju mieszkasz i znam charakter tworzonego przez Ciebie ogrodu. Mnie do małego szczęścia tyle wystarczy. Nie musimy spotykać się na instagramie. W zupełności wystarczy mi ,,Ogrodowisko" i sympatyczny kontakt ze wszystkimi jego użytkownikami.
Wracajmy do ogrodów.
06:55, 05 paź 2015
Sebek napisał(a)

NIEBIESKI PONOĆ ODSTRASZA OWADY

tak ...był nawe kiedy program w tv o tym

Filemon24 07:09, 05 paź 2015

wątpię u mnie to pełno rolników a nie ogrodników i to nie takich fajnych zmechanizowanych i kulturalnych jak z rolnik szuka żony
w moich stronach ogrodnictwo mało popularne zresztą widać to po ogródkach
rodzina może różnie zareagować na ten turkus ja bym się nie zgodziła
abiko 09:58, 05 paź 2015

Sebuś, dziękuję jeszcze raz za kfiotki i za wizytę i strasznie przepraszam, że Cię zagadałam na śmierć. Wielki całus.
Sebek 09:59, 05 paź 2015

Madzenka napisał(a)
Ja bym cię eksmitowała za niebieskie drzwi....

Dlatego chyba zwierzę się tylko Wam A drzwi pewnie wiecznie zostaną w kolorze złoty dąb

Co nie zmienia faktu, że Twoje szare są moim namber łan
Sebek 10:03, 05 paź 2015

waldek727 napisał(a)

Sebo.
A niby z jakiego powodu Jazzy miałaby trafić do mojego tajemnego folderu, nawet gdybym takowy miał. Ja na forum traktuję wszystkich bez wyjątku jednakowo. Na portalu społecznościowym codziennie kontaktujemy się z wieloma osobami i nawiązujemy z nimi wymianę zdań. W naszym przypadku jest to w miarę bliska więź, ponieważ łączy nas wspólna pasja do ogrodów i do ogrodnictwa. Nie ukrywam, że milej mi jest spędzać wolny czas w wątku osoby która jest osobą otwartą o której coś niecoś wiem, niż z kimś występującym incognito. Jedynie co mnie trochę zabolało i czego nie lubię, to publiczne kategoryzowanie osób. Tak odebrałem odpowiedź Marty na zadane przez Ciebie pytanie.

Jazzy. Wiem jak wyglądasz, wiem w jakim regionie kraju mieszkasz i znam charakter tworzonego przez Ciebie ogrodu. Mnie do małego szczęścia tyle wystarczy. Nie musimy spotykać się na instagramie. W zupełności wystarczy mi ,,Ogrodowisko" i sympatyczny kontakt ze wszystkimi jego użytkownikami.
Wracajmy do ogrodów.

Waldek, staraj się czytać czasem z przymrużeniem oka treści pisane przez innych Jak tą
Sebek 10:04, 05 paź 2015

eee_taam napisał(a)

tak ...był nawe kiedy program w tv o tym

A tego nie wiedziałem
ren133 10:06, 05 paź 2015

Sebek napisał(a)

Mus się spotkać w realu

Może w przyszłym sezonie się uda?
Sebek 10:07, 05 paź 2015

Filemon24 napisał(a)
wątpię u mnie to pełno rolników a nie ogrodników i to nie takich fajnych zmechanizowanych i kulturalnych jak z rolnik szuka żony
w moich stronach ogrodnictwo mało popularne zresztą widać to po ogródkach
rodzina może różnie zareagować na ten turkus ja bym się nie zgodziła

2:0 dla ogrodowiska