Ależ tu jest kolorowo u Ciebie Ślicznie komponuje się bordowa żurawka z czosnkiem główkowatym Może skuszę się na takie połączenie u siebie?
OK Dodam tylko, jeśli nie wgłębiałaś się w szczegóły, że w wersji nr 3 sesleria jesienna jest z berberysem kulistym
Jednym słowem na przedpłocie się nadaje
a ja mam proso jednego rodzaju x4 i takie spostrzeżenia.. lubi słońce i raczej nie mokro... jak ma za mokro to się pokłada.. w czasie deszczy się pokłada ale potem wstaje...u rodziców rosło w suchym miejscu NIGDY nie podlewane i NIGDY się nie pokładało...jak je przeniosłam do siebie zaczęło się pokładać to co pod ścianą domu rosnie i ma nawadnianie od innych roślin, dwa pozostałe rosnące tam gdzie nie ma nawadnianai stoją.. to taka moja dygresja
A miałam taką chęć na te donice
Renia, a gdzie seslerie kupujesz ?
jak dla mnie wersja 3 przy czym nadmieniam że nie czytałam dywagacji tylko obejrzałam rysunki z palnem
Czyli pomarańczowe... będziesz musiała je ograniczać chyba bo potrafią rosnąć wysokie?
A jakie to będą róże pomarańczowe?
i ta rabatka z bliska czy lawenda i trawa po lewej nie beda mialy za ciemno za różami (1-1,5m) ?? v1 i v2
lecę na spotkanie i jak wróce to przysiądę
Gosiu Zajrzałabyś do mnie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=594?
ja nei polecam bo się pokłada choć ładne jest ta owszem
Olu A wleiłabyś zdjęcia prosa rózgowatego?