Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

ren133 10:15, 14 sty 2016

malkul napisał(a)

ja nei polecam bo się pokłada choć ładne jest ta owszem

Dzięki
leon60 10:17, 14 sty 2016

kasja83 napisał(a)
Witaj w Nowym Roku
Wspaniale, ze dodałaś wizytówkę-pięknie masz wszystko urządzone!Jestem zachwycona-Twój ogród jest piękny o każdej porze rokuCo Ty moja droga chcesz w nim jeszcze robić?

Witaj a widzisz mam jeszcze takie miejsca, które wymagają zmian gdyż nie pasują do całości lubię zmiany tylko co ja będę robić jak już wszystko obsadzę... ? aaaa punkt 12
Dziękuję i pozdrawiam
leon60 10:18, 14 sty 2016

malkul napisał(a)
cześć Babo

cudna wizytówka
cudny ogród
cudna mała architektura
BRAWO OLKA

DZIĘKUJĘ Gosiaczku
siakowa 10:34, 14 sty 2016

a ja mam proso jednego rodzaju x4 i takie spostrzeżenia..
lubi słońce i raczej nie mokro... jak ma za mokro to się pokłada.. w czasie deszczy się pokłada ale potem wstaje...u rodziców rosło w suchym miejscu NIGDY nie podlewane i NIGDY się nie pokładało...jak je przeniosłam do siebie zaczęło się pokładać to co pod ścianą domu rosnie i ma nawadnianie od innych roślin, dwa pozostałe rosnące tam gdzie nie ma nawadnianai stoją.. to taka moja dygresja
nicol21 10:39, 14 sty 2016

Super tak móc się przenieść na chwilę do soczystego lata... jak dobrze że tyle zdjęć robisz!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
leon60 10:39, 14 sty 2016

siakowa napisał(a)
a ja mam proso jednego rodzaju x4 i takie spostrzeżenia..
lubi słońce i raczej nie mokro... jak ma za mokro to się pokłada.. w czasie deszczy się pokłada ale potem wstaje...u rodziców rosło w suchym miejscu NIGDY nie podlewane i NIGDY się nie pokładało...jak je przeniosłam do siebie zaczęło się pokładać to co pod ścianą domu rosnie i ma nawadnianie od innych roślin, dwa pozostałe rosnące tam gdzie nie ma nawadnianai stoją.. to taka moja dygresja

Kasiu chyba coś w tym jest, ja swojego też nie podlewałam
leon60 10:41, 14 sty 2016

nicol21 napisał(a)
Super tak móc się przenieść na chwilę do soczystego lata... jak dobrze że tyle zdjęć robisz!!

zdjęć mam zdecydowanie za dużo bo jak przyjdzie wybrać to ciężka sprawa
malkul 12:40, 14 sty 2016

ola do keidy kwitły ci et jezówki piccolino i do kiedy?
jak je nawozisz?
leon60 13:46, 14 sty 2016

malkul napisał(a)
ola do keidy kwitły ci et jezówki piccolino i do kiedy?
jak je nawozisz?

pełen rozkwit w połowie lipca i kwitły nieprzerwanie do końca października, resztę pąków załatwił mróz na początku listopada..
dostały raz czy dwa florowit i gnojóweczkę z wrotyczu jak leciałam po caości
lindsay80 15:40, 14 sty 2016

Ola, reniferki kupione - to był chyba jedyny sklep, w którym była jeszcze wyprzedaż świąteczna i ostatnie dwie sztuki czekały, żebyś została ich właścicielką

Czekam na adres do wysyłki