a no mnie kettler nie interesuje, tzn cena zwala z nóg i nic bym wówczas nie robiła tylko siedziała ale wypatrzyłam u Ani kawałek wiklinowego fotela, zastanawiałam się nad czymś podobnym, ale ciężko okreslić czy wygodny na odległość...bo widziałam w necie
...mam zdjęcia mebelek...ale dziewczyny już je pokazywały na wątku spotkaniowych..mogę wrzucić...jutro jak chcesz...nie poświęcamy im może uwagi...bo ceny...zakrawają na poświęcenie...
12. tyś komplecik z Kettlera...
kojarzysz te wiklinowe meble? czy to była sofa dwa fotele i taka ława ze szklana taflą? siadałas na te fotele?o znalazłam coś podobnego w necie i nie wiem czy wygodne
kojarzysz te wiklinowe meble? czy to była sofa dwa fotele i taka ława ze szklana taflą? siadałas na te fotele?o znalazłam coś podobnego w necie i nie wiem czy wygodne
a mi wpadły w oko mebelki, czemu żadna z Was nie poświęciła im uwagi? muszę, chce kupić i rozglądam się dookoła. Aniu fotki rewelacyjne.. a po 333 juz śladu nie ma
z drugiej strony patrząć wcale się nie dziwie bierzemy udział w targach jako wystawcy i wyglada to tak, że drukujemy średnio na taką imprezę 10tyś teczek do tego ulotki informacyjne przeważnie 4 po 10tyś czyli 40tyś, naprawde wbrew pozorom to ogromne kwoty wychodzą. Odwiedzających średnio jest około 8-20tyś. Często ludzie biorą wszystko bez znaczenia czy dany produkt ich ineresuje, czy nie. Śmiem twierdzic że nawet później tego nie przeglądają. Dlatego korzystniej jest zbierać kontakty niż je rozdawać
Wiedziałam że taka będzie formua tych targów, identycznie bylo na zieleń to życie
macie absolutnie rację, tymbardziej, że niespełna rok temu odszedł mój dziadek. Kolejne spotkanie w Pęchcinie dla większości to drugi koniec Polski ...
oooo jak miło, WIOSNA idzie! u mnie narazie jeszcze NIC poza śniegiem nie widać, ale jest nadzieja po Twoim przebiśniegu. Idź może krokusy wypatrzysz jutro