Powiem Ci Sylwia, że te listeczki takie dwubarwne po tym oprysku, nawet są ładne
Dawno mnie nie było na ogrodowisku i nawet nie wiedziałam, że takie nieszczęście Cię spotkało. Wcale się nie dziwię, że byłaś smutna i nie miałaś ochoty fotografować roślinek. Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej i ogród pięknie się odbuduje, a Ty mu w tym pomożesz Bo widziałam w programie u Mai, że bardzo kochasz swój ogród
Baaardzo mnie to cieszy! moje montanki raureif mnie cały czas tak zachwycają, że z czystym sumieniem wciąż polecam Ja rok temu posadziłam kilka nowych i w tym roku już są konkretne - szybko przyrastają w dobrze przygotowanym podłożu
Anula, przyszlam do Ciebie na zdjecia zamiast deseru. Najpierw Andy, teraz Twoje, piekne i w ogole, a ciagle wielki niedosyt. U Ciebie to jeszcze mocno zeszloroczny, wiesz?
Cudnie sie zieleni, kula zacna, i mam nadzieje, ze tez kiedys doczekam tak zadbanych rabat, wysypanych sciolka (kora czy tam inny kompost), ha!
Ciebie to tylko na chwile spuscic z oka, i takie zmiany
Torpeda jestes.
Tulipany piekne, w calym ogrodzie, troche tesknie na nie patrze, bo u mnie juz dawno pozamiatane w temacie. Nie doczytalam, co juz upchalas kolanem w dawnych warzywniku, ale to pewnie za kolejna chwile sie okaze.