Sebek mi chodzi o taką prostą z wydrążeniami jak ta u Danusi tylko w innym rozmiarze. W .... za taką jak ma Danusia zaśpiewali 10 tysi, a on za większą ale wizualnie podobną tylko z szarego granitu chciał mniej... trochę się boję bym nie wtopiła kasy
Dziękuję dziewczyny za kwiatki ale falstart żeście uczyniły
co do ściany to ja się zastanawiam czy taki pan który robi pomniki będzie wiedzial jak takie ustrojstwo zrobić? chodzi mi o dobór całego osprzętu?
ten sprzedaca jest w Poznaniu, ma wystawione różne, ale ma też mini galerię w aukcjach ze ścianami http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7685834
mam dylemat z moją ścianą wodną... postanowiłam że będzie granitowa (pomijam fakt że mój M jest przeciwny bo będzie hałasować sąsiadom )i teraz problem w chronosie o taich wymiarach zaśpiewali cenę, że hohohoho, przez przypadek znalazłam na allegro faceta który wystawia pomniki i ściany wodne w różnych konfiguracjach i wielkościach. Wielkość jaka mnie interesuje wycenił taniej niż w Chronosie kosztuje o połowe mniejsz. Pytanie czy zaufać i zamówić u tego gościa z allegro, oczywiście z montażem czy odpuścić?
Niech pokaże inne swoje realizcje....... da kontakt do kogoś kto go zarekomenduje..... a mu robił....
I wstawiam gratki z okazji zbliżającej się połowy pierwszego wątku
mam dylemat z moją ścianą wodną... postanowiłam że będzie granitowa (pomijam fakt że mój M jest przeciwny bo będzie hałasować sąsiadom )i teraz problem w chronosie o taich wymiarach zaśpiewali cenę, że hohohoho, przez przypadek znalazłam na allegro faceta który wystawia pomniki i ściany wodne w różnych konfiguracjach i wielkościach. Wielkość jaka mnie interesuje wycenił taniej niż w Chronosie kosztuje o połowe mniejsz. Pytanie czy zaufać i zamówić u tego gościa z allegro, oczywiście z montażem czy odpuścić?
no przeca nie marudzę, cieszyłam się ze słońca i ptaków świergoczących
Opowiem Wam coś ... dzisiaj w biurze siedział klient, prosto w oczy świeciło mu słońce. M wstał i chciał przykręcić żaluzję a on na to: "nie, niech świeci, tyle dni bez słońca to może i oślepiać " a chwile wcześniej pomyślałam to samo Ludziki są spragnieni słońca!!!! i dzisiaj BYŁO normalnie cudnie!