mam dylemat z moją ścianą wodną... postanowiłam że będzie granitowa (pomijam fakt że mój M jest przeciwny bo będzie hałasować sąsiadom )i teraz problem w chronosie o taich wymiarach zaśpiewali cenę, że hohohoho, przez przypadek znalazłam na allegro faceta który wystawia pomniki i ściany wodne w różnych konfiguracjach i wielkościach. Wielkość jaka mnie interesuje wycenił taniej niż w Chronosie kosztuje o połowe mniejsz. Pytanie czy zaufać i zamówić u tego gościa z allegro, oczywiście z montażem czy odpuścić?
Niech pokaże inne swoje realizcje....... da kontakt do kogoś kto go zarekomenduje..... a mu robił....
I wstawiam gratki z okazji zbliżającej się połowy pierwszego wątku
mam dylemat z moją ścianą wodną... postanowiłam że będzie granitowa (pomijam fakt że mój M jest przeciwny bo będzie hałasować sąsiadom )i teraz problem w chronosie o taich wymiarach zaśpiewali cenę, że hohohoho, przez przypadek znalazłam na allegro faceta który wystawia pomniki i ściany wodne w różnych konfiguracjach i wielkościach. Wielkość jaka mnie interesuje wycenił taniej niż w Chronosie kosztuje o połowe mniejsz. Pytanie czy zaufać i zamówić u tego gościa z allegro, oczywiście z montażem czy odpuścić?
no przeca nie marudzę, cieszyłam się ze słońca i ptaków świergoczących
Opowiem Wam coś ... dzisiaj w biurze siedział klient, prosto w oczy świeciło mu słońce. M wstał i chciał przykręcić żaluzję a on na to: "nie, niech świeci, tyle dni bez słońca to może i oślepiać " a chwile wcześniej pomyślałam to samo Ludziki są spragnieni słońca!!!! i dzisiaj BYŁO normalnie cudnie!
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Aniu można robić zakupy, ale to nie TKMaxx Ja w ubiegłym roku nic nie kupiłam - ceny roślin (np. żurawek) były wysokie, a rośliny specjalnie przygotowane na targi, podrasowane . Więc w tym roku jadę z takim samym nastawieniem jak Madżenka
Aga !!! Ja czaruję Ankę aby na Gardenie przyjechała a Ty mi Brutusie!!!
Upssssssssss...
A ja myślałam, że samo nasze towarzystwo za całe czarowanie wystarczy
no tak gderacie, nawołujecie się, że normalnie mam chętkę