Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:32, 12 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...

Pytaj Agi Wieloszki. Ja się nastawiam na inspiracje/oglądanie i kontakty towarzyskie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:31, 12 lut 2013

Do góry
EEEE dziewczyny powiedzcie pliss można na Gardeni robić zakupy? czy tylko oglądanie? tak mnie kusi...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:34, 12 lut 2013

Do góry
Dziewczyny, a na Gardeni można kupować, np donice, rośliny? pytam bo jak bylam na zieleń to życie to można było tylko pooglądać...

a tak na marginesie to ja też lubie kropki... jak u Ani służą mi do pauzy, zaakcentowania czegoś szczególnego. pozatym to ja baaardzo dużo blędów robię, ale mam na to papier jakiś czas temu słyszałam, że dyslektycy to twórcze osoby i to mnie pociesza hahahaha
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:26, 12 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

a chcecie zdjęcia z Gardenii? Tak?? A ze spotkania też??

MAAAAAAADZIA i to miało być śmieszne?
a tak na marginesie o jakiej konewce mówicie?

Ania z życzeniami u Ani ASC
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:22, 12 lut 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
a chcecie zdjęcia z Gardenii? Tak?? A ze spotkania też??

MAAAAAAADZIA i to miało być śmieszne?
a tak na marginesie o jakiej konewce mówicie?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:46, 12 lut 2013

Do góry
ojtam zaraz nie Danusiowy czerwony też niby nie a ajak pieknie zdobił zimą
uwielbiam tulipany tak właśnie postawione 'zwyczajnie' w prostym wazonie...
Ogród Dominiki 10:34, 12 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Domi jesli dobrze sobie przypominam to w ubieglym roku pisałaś o perukowcu, ze go ciachnełaś, a on z zachwytu oszalał i poszybował hen do nieba. Kiedy go ciełaś i ja jak dużo?

Perukowca ciachnęłam i faktycznie oszalał, ale chyba nie z zachwytu A było to tak...
dawno, dawno temu...podczas wizyty w moim ogrodzie Janusz z Pogotowia Ogrodniczego zauważył, że mój perukowiec ma bardzo drobne liście i zalecił, żebym go przycięła. I tak też zrobiłam: ponieważ kupowałam duży krzak, żal mi było uciąć zbyt wiele, więc ciachnęłam tylko 1/3. W kolejnym roku perukowiec wypuścił trzy pionowe pędy sterczące do nieba. I na tym się skończyło zagęszczanie. W następnym roku te pędy wyłysiały od dołu, a liście były tylko na końcach pędów. Faktem jest, że listki są teraz większe, ale sam krzew się nie zagęścił. Może w tym roku będzie lepiej. Tak więc, nie spiesz się z cięciem perukowca i nie tnij mocno, o ile nie musisz.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:57, 12 lut 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A namiary na firmę ?

To chyba firma RedHen - byli w zeszłym roku na Gardenii, w tym roku też pewnie będą.

Boski ten Twój Leon. U nas był taki sam czarny kot-przybłęda Puma, tylko Twój smuklejszy, tamten był obżartuch i na zimę stroił się w dodatkowy tłuszczyk
Bardzo mi się podoba ta czarna donica i to co w niej posadziłaś - na razie z tego zestawu mam tylko bluszczyk Ale z tą prymulą i hiacyntem super zestaw. Będę kopiować

tak to oni, zapodałam Madżence na pw
A Leon jest cudny, przed Jaśkiem i Frankiem zmyka bo oni go "kochają" za mocno a do mnie lasi się niesamowicie, lubi jak się go fotografuje i nieźle pozuje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:50, 12 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

powiem WAm że mnie już ta zima dobija, męczy mnie ta ponura pogoda i brak słońca brrr zwyczajnie NIC mi się nie chcę. Ja chcę SŁOŃCA heeelp!

Ania jeszcze z 4 tygodnie u Ciebie . Nie chcę cię dobijać, ale u mnei wiosennie powinno być za dwa tygodnie a u ciebie za kolejne dwa....

Ja wiem, żyję tą nadzieją Najwyższy wysłuchał mojego wołania i jest słońce!!!! dobre i to
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:11, 12 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
powiem WAm że mnie już ta zima dobija, męczy mnie ta ponura pogoda i brak słońca brrr zwyczajnie NIC mi się nie chcę. Ja chcę SŁOŃCA heeelp!

Ania jeszcze z 4 tygodnie u Ciebie . Nie chcę cię dobijać, ale u mnei wiosennie powinno być za dwa tygodnie a u ciebie za kolejne dwa....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:27, 11 lut 2013

Do góry
Ewo u mnie dzisiaj cały dzień padał... mokry śnieg...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:44, 11 lut 2013

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:41, 11 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
I robi brr brrr brrrr brrrrrr
o tak i domaga się głaskania
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:40, 11 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Dekoracje i donice zachwycają!! Leon jest cudniasty a bałwan, faktycznie posiada wyjątkową talię

Aniu, jak coś już się dowiesz od M. odnośnie materiałów na taras, daj znać
też szukaliśmy wczoraj, to co było idealne, proste w montowaniu, ocieplone od spodu i z wierzchu drewno w pięknej fakturze, było cholernie drogie, 30 zł za sztukę! wymiary 30x30!
przejrzałam pobierznie te foldery które przywiózł, większość to taka imitacja drewna, nie wiem jak to się sprawuje, niby wygląda na focie ładnie ale jak to będzie się sprawowało... pamiętam, że któraś z dziewczyn pisała że koszt tarasu z niezłych desek o podobnym wymiarze do mojego czyli ok 7x3,5 to koszt rzędu 40-50tyś buuuu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:35, 11 lut 2013

Do góry
Marzenko kwiaty ładne ale Leo cudniejszy bardzo się lubimy, zawsze wieczorem leży mi na kolanach tak jak i teraz
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:23, 11 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Leonowi spodobały się hiacynty i wyleguje się obok nich

Kot chyba piękniejszy niż kwiaty
Ogród Dominiki 21:12, 11 lut 2013

Do góry
Domi jesli dobrze sobie przypominam to w ubieglym roku pisałaś o perukowcu, ze go ciachnełaś, a on z zachwytu oszalał i poszybował hen do nieba. Kiedy go ciełaś i ja jak dużo?
Ogród Dominiki 21:09, 11 lut 2013

Do góry
Ginger napisał(a)

Niom, niuch...niuch.... ja już czuję wiosnę...nawet jakiś ptaszek śpiewa gdzieś za oknem. Strasznie mnie ciągnie, żeby poprzycinać hortensje i trawy.

Wiosna bliziutko widziałam dzisiaj muchę żywą fruwającą

rozumiem TWoja radość, bo jak w tamtym roku zobaczyłam chodząca muchę po oknie cieszyłam sie jak małe dziecko na lizaka
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:03, 11 lut 2013

Do góry
ana_art/ Aniu, niebawem wszędzie tak będzie...a u nas po małej euforii wiosennej znowu śnieżek, tak z 2-3 cm, akurat aby było okrycie mrozik minimalny

Aniu monte liśćmi i igliwiem są okryte, ale i tak wyłażą, w sumie już były większe mrozy, mam nadzieję, że dadzą radę; czyli orliki tak wcześnie zaczynają, tego nie wiedziałam, bo są u mnie dopiero od ubiegłego roku

Magda70 Madziu, nie jest tak źle z niesprawiedliwością, spadł śnieg, ale ciut, a krokusy też idą i tulipany botaniczne, tawuła Gold Carpet ma pełno pąków, bzy, forsycje i nawet klon palmowy; oby zima została na tym poziomie i będzie ok

Marzenko, ten bratek też mnie zaskoczył, ale coś mi się przypomina sprzed iluś lat, ze jak o tej porze kwitną bratki, już tak było, wiosna szybko przyjdzie a wraz z nią ciepło

Aniu asc i nasypało u nas, ale mróz lekki, tak -2, a w ciągu dnia powyżej zera

Ula dzięki za pochwały zakupowe tak, latarenka ma pasowac do stołu a z donicami fajny pomysł podpowiedziałaś do szabli szukałam kwadratowej, ale tam gdzie łaziłam, nic mnie nie przekonało, na razie niech stoi, potem może zmienię

ewa004 Ewcia, czyli u ciebie tak mniej więcej jak u nas z rana i wieczorkiem jest chłodniej, ale w ciągu dnia już czuć powrót wiosny

Zbysiu, no u was zawsze później, ale za to potem z jaką intensywnością! na pocieszenie powiem, że śniegu trochę nasypało

Wieloszko, jednak nie złudzenie...pachnie inaczej na bzach też pąki, nawet na tych młodziutkich od Bogdzi i Roberta

Finka Marta, ten widoczek cudowny wstawiłaś, od razu myślę o ekslozji tulipanów i realizacji planów, jest ich dużo; pozdrawiam ciepło

Gabrysiu, dziękuję i pozdrawiam

i jeszcze inne oznaki, głównie horti, bo jak chciałam więcej uwiecznić, baterie jak zwykle padły...na drugim pąki powojnika

a w gazonie żurawki wyglądają tak...i róża Flamentanz, pnąca, kwiaty intensywnie czerwone

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:37, 10 lut 2013

Do góry
wieloch napisał(a)

Ale macie już, a to najważniejsze

A kompozycje przepiękne. Już wiosnę czuć w powietrzu Jadę jutro do nowego ogrodniczego, może też zrobię sobie jakiś zakup

Aguś czuć wiosnę jak nie wiem co! Nie da się jej nie poczuć przez te hiacynty Kup sobie choć jednego hiacynta albo narcyzka - od razu humor się poprawia. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami

Paczaj na nową "zabawkę" moich chłopców

nie no.....fura super
ja za wiele nie kupiłam. Z żywych kfiatków nic nie było
Kupiłam tylko nowy sekator i doniczkę. A...i Młodemu małe narzędzia

ja się zgadzam, chłopców w ogrodach najbardziej pociągają zabawki

no i ogrodniczki

hahahaha dobre!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies