Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Enya73 19:53, 12 lut 2013

O matko, a ja taka nieuczesana Na Gardenię to chyba w czepku przyjadę
gierczusia 19:55, 12 lut 2013

Anita ma jedno miejsce w aucie ale tylko w jedną stronę a z powrotem nie jadę bo zamieszkam u Ciebie?? czy mnie skazujesz na miejsce na dachu
gierczusia 19:58, 12 lut 2013

asc napisał(a)
Jeszcze niedawno mówiłaś że chcesz wiosnę, a teraz, że chcesz śnieg.
A poprawianie naszych stylistycznych błędów i ortografów to specjalnie dla nas, byśmy poprawnego polskiego się nauczyły....... ale nie mogę się powstrzymać i z premedytacją kilka kropek zrobię. Przepraszam wszystkich którym to przeszkadza.. Dla mnie kropki, to taka pauza w rozmowie na zaczerpnięcie oddechu
Oddech zaczerpnięty i do roboty..... koniec przerwy
Znów 11 błędów wyszło.

Tak tak to kształcące ma być .. Ale mnie to bawi i wcale nie denerwuje .. I uwielbiam kropki ... 18
Madzenka 20:17, 12 lut 2013

Enya73 napisał(a)
O matko, a ja taka nieuczesana Na Gardenię to chyba w czepku przyjadę

w pilotce albo czapce uszatce
Madzenka 20:17, 12 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Anita ma jedno miejsce w aucie ale tylko w jedną stronę a z powrotem nie jadę bo zamieszkam u Ciebie?? czy mnie skazujesz na miejsce na dachu

Na dachu
ana_art 20:34, 12 lut 2013

Dziewczyny, a na Gardeni można kupować, np donice, rośliny? pytam bo jak bylam na zieleń to życie to można było tylko pooglądać...

a tak na marginesie to ja też lubie kropki... jak u Ani służą mi do pauzy, zaakcentowania czegoś szczególnego. pozatym to ja baaardzo dużo blędów robię, ale mam na to papier jakiś czas temu słyszałam, że dyslektycy to twórcze osoby i to mnie pociesza hahahaha
Bogdzia 20:40, 12 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Jeszcze niedawno mówiłaś że chcesz wiosnę, a teraz, że chcesz śnieg.
A poprawianie naszych stylistycznych błędów i ortografów to specjalnie dla nas, byśmy poprawnego polskiego się nauczyły....... ale nie mogę się powstrzymać i z premedytacją kilka kropek zrobię. Przepraszam wszystkich którym to przeszkadza.. Dla mnie kropki, to taka pauza w rozmowie na zaczerpnięcie oddechu
Oddech zaczerpnięty i do roboty..... koniec przerwy
Znów 11 błędów wyszło.

Tak tak to kształcące ma być .. Ale mnie to bawi i wcale nie denerwuje .. I uwielbiam kropki ... 18

A ja specjalnie napisałam rz zamiast ż i nie zaróżowiło że błąd , chyba tylko kropki i przecinki zaznacza.Spróbujcie.
Konstancja30 20:41, 12 lut 2013

kropki zaznacza na bank ... sprawdziłam
Urszulla 21:17, 12 lut 2013

No i ortograficznie się zrobiło u Madżenki. Ja też te kropki....wielokropki...uwielbiałam. A teraz przychodzi pisać poprawnie. Mój komputer na szczęście zaznacza błędy, bo jak tu po nocach pisać bez błędów.
Wieloszka 21:26, 12 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Dla poprawy humoru popatrzę sobie na hiacynty i tulipanki

Ależ stylowo! Też sobie humor u Ciebie poprawiłam

Jeśli w drodze powrotnej z pracy stałaś w tym gigantycznym korku wzdłuż cmentarza, to współczuję. Akurat toczyłam się tamtędy powolutku do domu, ale w przeciwnym kierunku. Lodowisko było niesamowite, a w moim mikrusku nie ma tych stabilizujących bajerów