Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 21:10, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ojej nawet niewiesz jak się cieszę że tak robisz, trochę bałam się ze wyjdę na lenia

Najwyżej wyjdziemy razem
Ogród z pergolą 21:09, 06 sty 2016

Do góry
dziękuję Krysiu
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 21:08, 06 sty 2016

Do góry
ojej nawet niewiesz jak się cieszę że tak robisz, trochę bałam się ze wyjdę na lenia
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:00, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Paulina slicznie masz
pewnie gdzieś to pisałas ale nie mogę znaleźć, jakie masz wymiary swoich rabat?

To mnie teraz "zabiłaś" pytaniem Jak dobrze pamiętam to 260 cm szerokość i 30 m długa ale ręki nie dam sobie odciąć
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:53, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
a jeszcze mam takie pytanie, liście grabicie czy jak leca na rabaty to zostawiacie jako sciółka? bo ja tak myslę ze chyba te na trawniku bym tylko grabiła..ale niewiem czy to ładnie będzie bo nie mam doświadczenia jeszcze

Dokładnie tak
Jak ktoś jest pedantyczny to może grabić, ja zostawiam, na wiosnę Juz prawie nie ma
Czasem jeszcze dosypuje pod wrażliwe rośliny
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:48, 06 sty 2016

Do góry
a jeszcze mam takie pytanie, liście grabicie czy jak leca na rabaty to zostawiacie jako sciółka? bo ja tak myslę ze chyba te na trawniku bym tylko grabiła..ale niewiem czy to ładnie będzie bo nie mam doświadczenia jeszcze
Ogród z pergolą 20:44, 06 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Skoro przebrnęłaś przez takie wątki to już rozumiem dlaczego zniknęłaś na tak długo Pewnie znalazłaś tam wiele inspiracji Co do kształtu rabat to jednak musisz sama zdecydować - ja mam większość falistych rabat ale przy tarasie mam proste ... może to mało profesjonalne ale tak mam
Donice eM robił sam z płyty warstwowej ... jakieś zdjęcia mam ale nie jest to typowy instruktaż pokazujący jak to zrobić krok po kroku
Pozdrawiam

PSCzas najwyższy by zacząć coś skrobać na paierze - będziemy doradzać

z tymi rabatami to jest tak, ogladam ogród Twój czy Zielonej i fale sa boskie a potem zajrze do Oli czy Polinki i proste sa extra..i mam jakieś takie wrazenie ze przy falach ładniej wkomponować rózne kompozycje obok siebie bo zawsze mozna "wysunąć" fale czy "wsunąć".
z drugiej srony podobają mi sie takie schody jak zrobiła polinka, też jest to jakis pomysł aby kompozycje różne obok siebie robić.
a przesłałabyś mi tu te fotki donic czy na priv?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:43, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
a ja się boję tulipanowca, jakos wydaję mi sie taki ogrooomny, za ogromny do mojego ogródeczka.
tu jest fajne porównanie,od Ciebie Edytko wziełam https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=3191#post_2

Rośnie wielki ale potem Juz wolno, poza tym koronę ma dość wąską, gałęzie od dołu się przycina
Danusia tnie swojego
Katalpa np. szersza jest
Ogród z pergolą 20:40, 06 sty 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

Ciekawa jestem. na co sie zdecydujesz

A choinkę kiedy sadzisz ?

choinkę narazie trzymam na tarasie, pewnie wiosną coś z nią podziałam. wole poczekać bo wiesz..moze sie plan zmienić
Ogród niby nowoczesny ale... 20:38, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

mam już jeden powód aby odwiedzić holandie wiec teraz to juz na bank bym tam wyruszyła

haha...to wtedy krzycz. Dam namiar na sklep
Ogród niby nowoczesny ale... 20:37, 06 sty 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

Dzęki
Lampy przytargalam z Holandii

mam już jeden powód aby odwiedzić holandie wiec teraz to juz na bank bym tam wyruszyła
Ogród z pergolą 20:34, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

w nowym roku jak narazie szlajam sie po innych watkach skończyłam sylwii i zielonej, teraz zaczynam wietrzyka
dumam nad moim przedogródkiem cały czas.. chodza mi po głowie brzozowa jak u Zielonej lub grabowa jak u polinki z takimi bukszpanowymi kostkami skarpetami.
i mam dylemat czy robic rabaty w fale jak zalecała Danusia sugerując sie wachlarzami w jakie ułozona mam kostkę czy linie proste bo generalnie kroluje u mnie w domu taki styl nowoczesny..
dumam i dumam
pewna jestem jedynie altany ze bedzie na wprost tarasu i chyba z lewej jej strony wgłębnik.
Renata a te donice co masz wokół wgłębnika robiliście sami?masz jakąś fotorelacje jak to jest zrobione?

Skoro przebrnęłaś przez takie wątki to już rozumiem dlaczego zniknęłaś na tak długo Pewnie znalazłaś tam wiele inspiracji Co do kształtu rabat to jednak musisz sama zdecydować - ja mam większość falistych rabat ale przy tarasie mam proste ... może to mało profesjonalne ale tak mam
Donice eM robił sam z płyty warstwowej ... jakieś zdjęcia mam ale nie jest to typowy instruktaż pokazujący jak to zrobić krok po kroku
Pozdrawiam

PSCzas najwyższy by zacząć coś skrobać na paierze - będziemy doradzać
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:32, 06 sty 2016

Do góry
a ja się boję tulipanowca, jakos wydaję mi sie taki ogrooomny, za ogromny do mojego ogródeczka.
tu jest fajne porównanie,od Ciebie Edytko wziełam https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=3191#post_2
Ogród z pergolą 20:15, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
oj będzie
tylko dylematy jeszcze trzeba rozwikłać

Ciekawa jestem. na co sie zdecydujesz

A choinkę kiedy sadzisz ?
Ogród z pergolą 20:09, 06 sty 2016

Do góry
oj będzie
tylko dylematy jeszcze trzeba rozwikłać
Hirutkowy raj:)) 20:07, 06 sty 2016

Do góry
dokładnie
już sie nie mogę doczekać kiedy obejrzę ten ogród na żywo
Ogród niby nowoczesny ale... 19:48, 06 sty 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

czad!!!moje klimaty
dasz mi na priv namiary gdzie kupilaś?

Dzęki
Lampy przytargalam z Holandii
Ogród z pergolą 19:12, 06 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Co słychać w Nowym Roku?

w nowym roku jak narazie szlajam sie po innych watkach skończyłam sylwii i zielonej, teraz zaczynam wietrzyka
dumam nad moim przedogródkiem cały czas.. chodza mi po głowie brzozowa jak u Zielonej lub grabowa jak u polinki z takimi bukszpanowymi kostkami skarpetami.
i mam dylemat czy robic rabaty w fale jak zalecała Danusia sugerując sie wachlarzami w jakie ułozona mam kostkę czy linie proste bo generalnie kroluje u mnie w domu taki styl nowoczesny..
dumam i dumam
pewna jestem jedynie altany ze bedzie na wprost tarasu i chyba z lewej jej strony wgłębnik.
Renata a te donice co masz wokół wgłębnika robiliście sami?masz jakąś fotorelacje jak to jest zrobione?
Ogród z pergolą 19:05, 06 sty 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
Ładne drzewko
A pokaz ubraną

poszukam jeszcze w swoim telefonie zdjecia bo chyba mam wiecej to wrzucę
Ogród niby nowoczesny ale... 18:59, 06 sty 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)
Lampy zawisły przed wigilią

czad!!!moje klimaty
dasz mi na priv namiary gdzie kupilaś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies