Mala_Mi
10:46, 29 sty 2015

Mira, Grażyna, Kacha - zapraszam i nie trzeba u mnie pielić ani nic innego robić.. daję radę sama. Gęste nasadzenia mają zaletę.. zielska aż tak dużo nie ma.. na opłotkach jest, ale tego z ogrodu nie widać 
Wilczyca - jak to wilczyca... musi trochę z ukrycia
Irenka - u Ciebie cieplejszy klimat
Jedna strefa mrozowa wyżej
Chociaż takie są teraz anomalie pogodowe, że to nie ma żadnego znaczenia 
Anka diabołku - drzewa to tylko kupować osobiście... nic przez internet ...
Pszczółka - bardzo trudno sobie wyobrazić, że drzewa potrzebują miejsca.. dużo miejsca...
Przykład katalpy... rok po roku i po 4 latach... dla proporcji, kółeczko lawendowe pod katalpą to to samo kółeczko z hostami pod katalpą.. ledwo je widać.. ale jak oczy wlepić to takie żółte koło pieńka widać..

Wilczyca - jak to wilczyca... musi trochę z ukrycia

Irenka - u Ciebie cieplejszy klimat

Anka diabołku - drzewa to tylko kupować osobiście... nic przez internet ...
Pszczółka - bardzo trudno sobie wyobrazić, że drzewa potrzebują miejsca.. dużo miejsca...
Przykład katalpy... rok po roku i po 4 latach... dla proporcji, kółeczko lawendowe pod katalpą to to samo kółeczko z hostami pod katalpą.. ledwo je widać.. ale jak oczy wlepić to takie żółte koło pieńka widać..