W domkowie też:
Pochwal się co zamówiłaś
Dekoracje bardzo sie mi podobają A nadesłana rabata genialna!
e=Sebek napisał(a)] Dobrze, że mi przypomniałas! Mamie zadzwonię, że kupię sobie coś z tej okazji i będzie to prezent od niej
Nadrobilem zaległości Uwielbiam Twój busz w ramach podkreślony świetnymi dodatkami Ale upraszamy się o nowe zdjęcia I szkoda, że razem Wadowic nie zwiedziliśmy
You're welcome Pewnie będzie jeszcze dużo powodów do śmiechu w moim wątku, bo ja walnięty jestem
Mucha narcyzowa... U mnie było mnóstwo narcyzow i doopa.... Dlatego idę w krokusy i tulipany tarda, bo te się rozmnażają
Ja nie mam sadzarki, bo by mi nawet nie weszła do ziemi W tikeju cienką lopatke kupiłem i świetnie się sprawdza
też mam sadzarki i to dwie, jedna już zgięta, bo faktyczne w ciężkiej zbitej glebie to można i szpadel połamać z sadzeniem jeszcze się wstrzymuję, bo nakupiłam jak głupia pod wpływem chwili, a teraz mam problem z zestawieniem kolorystycznym
jak znów mucha?
Ewa- jak twój kot?
Kabarety to przy Was bankrutuja Sebus dzieki za porcje smiechu
dzień chłopaka?
chcialabym umrzeć ze śmeichu najczęściej do łez to sie z Wami śmieję jednak
skonczysz ty z tymi randkami?
Oj, tak, masz rację... Obejrzyj sobie Izaurę po śląsku... Ja jak kiedys trafiłam przypadkowo to myślałam, że umrę ze śmiechu....
Znowu teorie spiskowe knują Gosia - Ty ich nie słuchaj Na nas najlepiej działają proste gesty Ty już tam wiesz jakie
Mniemam, że chodzi o żółtą trawkę - ta po lewej to tatarak ogon, a ta po prawej to hakone [chyba all gold]. Drzewko to klon sango-kaku, w ubiegłym [1szym roku] był jaśniejszy, teraz jest zielony. Poszedł ostro w górę, był wiosną przycinany tak jak doradził FrancoPolo. Ma czerwone gałęzie/pień. Szybciej wybarwiającym się z zieloności w czerwień jest acer aconitifolium. W tym roku stwierdzam że wolę acer aconitifolium [z tych 2], ale sango kaku też nie oddam Dziękuję za komplimenta
Pieprzysz! W przedszkolu rodziłaś? Mam Cię na insta to wiem jak wyglądasz