Znowu teorie spiskowe knują Gosia - Ty ich nie słuchaj Na nas najlepiej działają proste gesty Ty już tam wiesz jakie
Mega się starałem by wcisnąć je całe, ale za uszkodzone gałęzie nie odpowiadam Buziam
Świetnie byś się Gosia wpasowała, wiem co mowie bo wychodzi teraz, że jako jedyna znam Was wszystkie
Przybywaj, górek trochę tutaj mamy, choć do Alp im daleko. Jakby co to głoście, może uda się przyłączyć do szusowania
Chłopaku, ale Ty masz bujne życie towarzyskie! Może wczoraj siedząc na tyłach nie dosłyszałam o planach na dziś, a może Ty tak szybko nowe spotkania organizujesz? Fajne fotki.
Sebuś - dzięki wielkie za super spotkanie, popołudnie pełne humoru oraz pięknych roślin. No i nieocenioną pomoc Buziam!
Po marne 15 trzcinnikow tyle kilometrów jechać ? Ale w takim towarzystwie to nawet warto pk 1 zawilca na Maury sie kulnąć Ja zima do Was sie kulnę na narty
Wiecie, Sebka nei ma i nei będzie- juz vertigo zarosło drzwi an amen-ni może się bidok wydostać
O rety, ale zniewaga A Ty o te krzoki chcesz walczyć przez zimę, żeby przetrwały A sąsiad przeżył?
zadziwiające jak ludzie postrzegają inne domy, ogródki....
czekam na pokaz trzcinników
Nie pisałam dłuuugo ale jestem na bieżąco Musowo do Aten lecieć !! Po cichu powiem, że awatar kompletnie mnie zakręcił i chwilę trwało jak zajarzyłam, że to Ty Miszczu I co dalej... no zarośnięte drzwi... no nie uchodzi Seba sąsiadów w błąd wprowadzać. Do mojej mamy dzwoni facet i sie pyta "Po ile chce wynająć dom obok. Mama z oburzeniem "Co też mu do głowy przychodzi, skąd ten pomysł, że ten dom do wynajęcia jest?" Gość na to " No pani przecież tam od kilku lat firan ni zasłon nie ma !!" No i Ty masz zarośnięte a ja nie mieszkam Zgapię wianek z jabłek bo moje drzwi dostały blasku po malowaniu no i trzeba jej jeszcze przystroić Dekoracje świetne, i te Dolary cudniaste. ściskam
Sebek ale ja się dziś z rana z tego sąsiada uśmiałam, szkoda że sama do siebie i się na mnie dziwnie patrzylioj chciała bym żeby mi tak zarosło
najpierw zjadłam Twoja zyciowa energię to potem ratowałam
Trawa Vertigo i okolice drzwi -super A i zakupy nie małe Pozdrawiam
Ha ha ha.... i ta gwara Widziałam foty z wojaży Super