Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

margaretka3 14:06, 28 wrz 2015

O rety, ale zniewaga A Ty o te krzoki chcesz walczyć przez zimę, żeby przetrwały
A sąsiad przeżył?
malkul 18:41, 28 wrz 2015

Wiecie, Sebka nei ma i nei będzie- juz vertigo zarosło drzwi an amen-ni może się bidok wydostać
Madzenka 20:09, 28 wrz 2015

Po marne 15 trzcinnikow tyle kilometrów jechać ? Ale w takim towarzystwie to nawet warto pk 1 zawilca na Maury sie kulnąć
Ja zima do Was sie kulnę na narty
nicol21 22:05, 28 wrz 2015

Sebuś - dzięki wielkie za super spotkanie, popołudnie pełne humoru oraz pięknych roślin. No i nieocenioną pomoc Buziam!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 23:11, 28 wrz 2015

07_Rene napisał(a)

Ha ha ha.... i ta gwara
Widziałam foty z wojaży Super

Szczerze wolę śląską - ta jest o wiele bardziej zabawna
Sebek 23:12, 28 wrz 2015

Iggia napisał(a)
Trawa Vertigo i okolice drzwi -super
A i zakupy nie małe
Pozdrawiam

Nie wiem kiedy wejście zmieni oblicze - choć dzisiaj juz stałem przed zakupem choinki to pewnie niedługo
Sebek 23:13, 28 wrz 2015

siakowa napisał(a)

najpierw zjadłam Twoja zyciowa energię to potem ratowałam

Muszę sobie kupić taki kabelek, tylko zawsze sobie o nim przypominam jak telefon mi podczas jazdy pada...
Sebek 23:14, 28 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Sebek ale ja się dziś z rana z tego sąsiada uśmiałam, szkoda że sama do siebie i się na mnie dziwnie patrzylioj chciała bym żeby mi tak zarosło

Skąd ja znam te dziwne spojrzenia innych ludzi I jak im to wytłumaczyć?
lindsay80 23:16, 28 wrz 2015

Chłopaku, ale Ty masz bujne życie towarzyskie!
Może wczoraj siedząc na tyłach nie dosłyszałam o planach na dziś, a może Ty tak szybko nowe spotkania organizujesz?
Fajne fotki.
Sebek 23:17, 28 wrz 2015

makkasia napisał(a)
Nie pisałam dłuuugo ale jestem na bieżąco
Musowo do Aten lecieć !!
Po cichu powiem, że awatar kompletnie mnie zakręcił i chwilę trwało jak zajarzyłam, że to Ty Miszczu
I co dalej... no zarośnięte drzwi... no nie uchodzi Seba sąsiadów w błąd wprowadzać.
Do mojej mamy dzwoni facet i sie pyta "Po ile chce wynająć dom obok. Mama z oburzeniem "Co też mu do głowy przychodzi, skąd ten pomysł, że ten dom do wynajęcia jest?" Gość na to " No pani przecież tam od kilku lat firan ni zasłon nie ma !!"

No i Ty masz zarośnięte a ja nie mieszkam
Zgapię wianek z jabłek bo moje drzwi dostały blasku po malowaniu no i trzeba jej jeszcze przystroić Dekoracje świetne, i te Dolary cudniaste.
ściskam

No wiesz co! Zasłony jeszcze Ci wybaczę, ale że firanek nie masz mieszkając w Polsce? Skandaliczny skandal!

Przypomniałaś mi, że moje wypadałoby wyprać...