Ładna ta brzoza..ale nie ukrywam ze musiałbym sie przyzwyczaić do widoku drzewa zaraz za tarasem..ono byloby praktycznie na srodku ogrodu, nie będzie problemu w dalszych kompozycjach..?zaznaczyłam ją na zielono, w tym miejscu byłoby ok?
o to drobniusia rzeczywiście..ale z tego co kojarzę to ty też drobniutka.Tatiana jest wysoka, po tatusiu. zresztą nasza najmłodsza Natasza tez juz wiadomo ze będzie wysoka ma 68cm a 4 m-ce dopiero
rewelacyjny plac zabaw zrobiliście córci, naprawdę czaderski!
oglądam piny od Edyty i myslę że super wyglądałoby połączenie czerwonych róż i turzycy prairie fire
albo połączenie białych róż, niebieskiej perovskiej i włosiastych traw jest extra...........
Gosia ale ze mna było naprawdę źle dobrze ze mój M jest bliźniakiem i jest mocno wyluzowany dodatkowo nasza starsza 3,5letnia nie chodziła do przedszkola bo dopiero co się przeprowadzaliśmy i dodatkowo mnie..drażniła
Twoja córcia ile ma? aparatka mówisz?
Jak chcesz kule zostaw, będzie potem jak u Borbetki.
Ale miedzy nie, koniecznie coś dosadź. Jakieś niezawysokie trawy ozdobne, żeby przełamały tą "twardość" kul.
Może jakieś byliny się zmieszczą: rozchodniki, liliowce.
Pewnie chodzi Ci czy dam radę na nim skoro jest od południa? pewnie nie dam dlatego wiosną najszybciej jak się da powstanie naprzeciwko altana a poza tym zakupiłam żagiel 5x5m, który nas trochę mam nadzieję wysłoni