no właśnie Grecje mocno rozważam, ale u nich ciężko z piaszczysto plażą, ewentualnie Włochy lub Hiszpanię. W Egipcie byłam raz i mnie nie powala, tzn powala niechlujstwo...
wiesz co powiedział mi pan w bp wczoraj? że dla takiej rodziny jak moja trudno w tej chwili znaleźć pokój a co dopiero bliżej wakacji, no chyba że reflektujemy na dwa osobne pokoje.... no to co... mus
A ja siem pytam gdzie je kupiłaś???? Bo już nie mam czasu na nadrabianie wszystkiego ..... bo pracować muszem...a nie chcem... i litości napisz mi to u mnie, bo u Ciebie tego potem nie znajdę..dziś pijątek.... i maskara w robocie jest...
No to jechałaś w piękne warunki drogowe.... nie zazdroszczę i wybaczam, ze do mnie nie zajechałaś, ani nawet nie powiedziałaś kiedy jedziesz i którędy jedziesz bym ci ogrodowiskowo przez szybkę zamachała...
A wiosna zapraszam
hihihi ja też czasami mam torta w lodówce bez okazji chociażNIE POWINNAM!!! bo duuuusza rośnie [/quot
Duuusza jak duuusza a mi dooooopa rośnie hahah zawsze myślę że jak siem tak napacze i napacze to nie będzie mi się chcialo ....ale nie działa.