Agnieszka -to jest jakiś grab ,ale nie powiem Ci jaki ,bo kartka dawno wyrzucona -mam go 5 lat -na tej miejscówce jest od 4
lubię go
kulkowisko w kilku miejscach mam ,ale takie najbardziej widoczne to w przedogródku z platanem i runianką -dzięki
Daria nie wiem fachowo jak się nazywa -ale mega zbliżenia robi ....ja go mam już długo -zaraz po aparacie kupowałam ....tylko nie zawsze chce mi się go przepiąć
to nie por -to czosnek sadzony jesienią ,a drugie to faktycznie dymka -też jesienna ....
Wiklasiu dziękuję
warzywnik bardzo mnie cieszy -całą zimę w głowie sobie układałam ,jak ma wyglądać ....do pełni szczęścia brakuje mi szklarenki ....ale to zostawiam na przyszły sezon ,dziś u dentysty połowę szklarni zostawiłam implanty są za drogie ale co zrobić ,jak mus ,to mus ...
Gosia ten drugi obiektyw mam długo ,ale nie zawsze mi się chce go wyciągać z futerału ....teraz leżał na wierzchu po wizytach u dziewczyn ,więc troszkę nim pocykałam ....ale ja to tak na szybcika cykam -jak coś wyjdzie ,to fajnie
Iwonka dziękuję
Kuklki dostałam od Anitki i od Moni -fajną kępę już zrobiły -będę je dzielić po kwitnieniu
chwastów mam ogrom wszędzie -zajęłam się warzywnikiem ,a reszta zarasta ....myślałam ,że dziś będę plewić ,ale znowu leje i zimnooo ...nie chce mi się ....
Tarcia jak się cieszę ,że Ci się u mnie podoba .....
ja mam nadal rozgrzebane z przodu na widoku -drażni mnie to ,ale pogoda odmówiła posłuszeństwa -potrzebuję ze 3 dni wolnego i ciepła ,żeby skończyć tam ....potem ze 3 dni na plewienie ,koszenie i kanty ,a potem odpoczywam -tylko koszę i plewię ....
taki mam zamysł ,a co z niego wyjdzie ....życie pokaże
a te zwiewne niebieskie ,to chyba wielosil -dostałam od Uli
Kamila czy on taki czarodziejski ,to nie wiem ....mam go długo ,ale nie chce mi się przepinać mocno zbliża odległości
dziękuję za komplementy cieszę się ,że Ci się podoba u mnie
Aprilku magia fotek robione telefonem nie dają takiego uroku jeszcze ,żeby fotograf był bardziej nauczony obsługi sprzętu ,to byłyby te fotki jeszcze fajniejsze
chyba na 2 metry ,albo na 2,20 ....nie pamiętam -musiałabym zmierzyć ....ale do osobówki się nie zmieścił -przywozili mi go ,pomimo,że koronę miał dużo mniejszą -mam go ponad 3 lata
na stronie L...a ....ale już ich nie ma -chciałam dokupić jeszcze -objezdziłam kilka sklepów i na stronę zaglądałam i niestety wykupione ....
Ewa magia fotek często mi się mój ogród bardziej na zdjęciach podoba niż w rzeczywistości ....jakoś na fotkach chwastów nie widzę ,a jak idę na obchód to wtedy roślin nie widzę ,a to co do poprawki itp.itd .....
chociaż tak ogólnie ,to jestem zadowolona ,żeby nie narzekać
dąbrówka ,sesleria ,macierzanka ....a nad tą skarpą są mini oczka i tam jeżówki,irysy ,macierzanka ,hakone
Kukliki dane ze szczerego serca ,to rosną jak szalone
w zeszłym sezonie sadzone dostałam od Moni I Anitki