Kasiu dziękuję sasanki już mi kwitną - powinnam mieć ich więcej -ale sporo mi wyginęło niestety...
Buziaki
sprzedawać nie będę ,ale rozdawać napewno tak za dużo tego mam -żal mi każdej roślinki co wyszła ,a jak siałam to też z myślą ,że nie wszystko wyjdzie haha .....
ale mam nadzieję ,że jacyś chętni się znajdą na te moje nadmiary
Helen całą zimę i wczesną wiosnę oglądałam różne filmiki doszkalające i taki mam efekt
trochę za duzo dla mnie samej -ale na pewno część sadzonek rozdam
Gosia dziękuję cieszę się z tego foliaka ,jakby był najpiękniejszą szklarenką mam nadzieję ,że nie zasuszę i nie ugotuję w nim roślinek
Wiola dziękuję
po paletowisku będzie trawa -chyba .....ogólnie ,to jeszcze nie mam planu -jak narazie skalniak powiększam ,a dół zostawiam -tam jest miejsce na ładną szklarnię...... kiedyś
trochę szkoda mi ,bo jest tam już zdarta darń ,ale z drugiej strony nie wiem ,czy już nie za dużo tych rabat by było w tym miejscu .....
tak to z góry wygląda ....
jak myślisz rabata na dole ,czy trawnik powiększony
Daga ja dziś zamierzam przełożyć z paletek bób i groszki do skrzyń ,i powysiewam co nieco ....więc szybciutko odpisuję i lecę w ogród
foliak jest trochę lichy -jak wytrzyma 2 sezony ,to będe się cieszyć
moje rzodkiewki w skrzyni przykrytej agro już wschodzą wczoraj widziałam ....
dziś wysieję kilka w foliaku też
Darcia cieszy mnie to wysiewanie od nasionka -właśnie po to chciałam mieć posprzątane ,żeby teraz pilnować już warzywniczka
Buziaki
Sylwuś jakie Ty masz boskie te ciemierniki -zazdraszczam ich te moje od Ciebie jeszcze mikruski ,ale liczę ,że w przyszłym sezonie już je będzie widać
wysiewów mam za dużo -ale może znajdą się chętni na nadmiary
Basen będzie albo spowrotem na placyku dolnym z płyt-który był pod niego robiony ...albo na nowej części na placyku ,co ma być wiata .....ale ogólnie zastanawiam się ,czy go w tym sezonie wogóle rozłożę .....
Buziaki
Ula ciężko ogarnąć dom ,pracę ,ogród i forum -nie wyrabiam się-dlatego na forum więcej czytam niż piszę -wiem co się dzieje w moich ulubionych ,tylko ,że nie mam kiedy o tym napisać
Martka nie padaj -powstań dziękuję
Butki -są mega wygodne -ale kolor zwyczajny .....mogłam poczekać na tamte