Nicol dziękuję foliaczek spełnia swoje zadanie -to najważniejsze
Monia o tak -szleństwo na całego
Bakłażany -ja je siałam chyba początkiem lutego -ale kiedy się pokazały -to bij ,zabij -nie wiem -raczej w miarę szybko .....ale nie wiem,nie pamiętam....
Łucja dziękuję obym ich teraz w tej dalszej fazie nie zmarnowała
Zuza foliak ma być docelowo na pomidory i kilka papryk teraz wysiewy stoją ,ale z każdym dniem będzie ich tam coraz mniej
też mam taką nadzieję ,że ogród oprócz koszenia i raz w miesiącu plewienia da sobie radę
Effka trzeba coś robić wiesz ,że nie usiedzę w miejscu
Kamila wpadnij do mnie ,to się podzielę z Tobą moimi wysiewami
Kasiu za nudno by było ,jakbym nic nie zmieniała a paletowisko po prostu zaczęło się rozsypywać -nie opłacało się go naprawiać -gwozdzie wyłaziły ,na podeście deski się załamywały itp....
Magda czapki z głów. Wprawiasz mnie w kompleksy swoją pracowitością wiesz? . Mnie coś ostatnio czas za szybko płynie, z niczym nie wyrabiam. Też chcieliśmy w tym roku foliak uruchomić ale nie wiem czy się uda.
Asia mam mniejszy areał do ogarniania i dzieci już duże ...ale nie mam jeszcze tak wszystkiego na tip top ....może na fotkach nie widać ,ale jeszcze sporo pracy mi zostało do zrobienia tylko ,że działam sobie bez spiny ,kiedy mi się chce .....a że lubię ,to działam często haha