Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie wymarzony …

Ogród prawie wymarzony …

olciamanolcia 15:38, 02 maj 2022

Mój widok dziękuje za pochwały
Tulipany są piękne! Kilka z nich ma taki zaje…. różowy kolor, ze będę szukała takich na jesieni .
olciamanolcia 15:55, 02 maj 2022

Praca wre -ja co prawda w swojej pracy dziś niestety , ale podgląd mam

Judith 15:56, 02 maj 2022

olciamanolcia napisał(a)

To fakt... ale już się nie wzruszaj proszę

A dlaczego? . To wzruszenie spowodowane czystym pięknem. Bardzo wartościowe emocje .
olciamanolcia 16:42, 02 maj 2022

Cdn

Judith 16:50, 02 maj 2022

Piękne!
Rojodziejowa 17:13, 02 maj 2022

olciamanolcia napisał(a)
Praca wre -ja co prawda w swojej pracy dziś niestety ale podgląd mam

Oo takich murków co prawda nie robimy, ale podobnie krawężniki wkładamy.

Zobaczymy co mi się uda w nie wsadzić. Kurde roboty tyle, że mam jakieś adhd ogrodowe. Chciałabym robić wszystko i wychodzi na to, że nic nie jest zrobione do końca :/
olciamanolcia 17:51, 02 maj 2022

Judith napisał(a)
Piękne!

Te owszem . Ale coś mi się wydaje, że będą miały towarzystwo żółciaków i to nakrapianych na czerwono
olciamanolcia 18:01, 02 maj 2022

Rojodziejowa napisał(a)

Oo takich murków co prawda nie robimy, ale podobnie krawężniki wkładamy.

Zobaczymy co mi się uda w nie wsadzić. Kurde roboty tyle, że mam jakieś adhd ogrodowe. Chciałabym robić wszystko i wychodzi na to, że nic nie jest zrobione do końca :/

Murek z zeszłego roku Tu będzie miejsce na basen, właśnie równały teren i robimy z krawężników ( zostały od czasu robienia podjazdu) obrzeże rabaty.

Mam trzy róże dwie różowe i jedną różowo czerwoną, stipy, hamelny derenia , i dwie hortki. Będzie to rabata „bigosowa” jeszcze się zastanawiam czy białych dali tam nie upchnę
Rojodziejowa 18:18, 02 maj 2022

olciamanolcia napisał(a)

Murek z zeszłego roku Tu będzie miejsce na basen, właśnie równały teren i robimy z krawężników ( zostały od czasu robienia podjazdu) obrzeże rabaty.

Mam trzy róże dwie różowe i jedną różowo czerwoną, stipy, hamelny derenia , i dwie hortki. Będzie to rabata „bigosowa” jeszcze się zastanawiam czy białych dali tam nie upchnę

U mnie od tej strony też bigos, czasem zwany babelem . Właśnie wsadziłam białe irysy i zastanawiam się co im jeszcze dosadzić, czy to co mam na stanie, czy zamawiać jakieś inne bylinki
olciamanolcia 18:31, 02 maj 2022

Rojodziejowa napisał(a)

U mnie od tej strony też bigos, czasem zwany babelem . Właśnie wsadziłam białe irysy i zastanawiam się co im jeszcze dosadzić, czy to co mam na stanie, czy zamawiać jakieś inne bylinki

Ja „ tworzę” rabaty z tego co mam .Nic nie kupuje Rozsadzałam hamelny- zostały 4 , pozbierałam róże - też posadzę , mam dwie hortki wykopane na jesieni z brzozowej, mam stipy od koleżanki ogrodowiskowej mam białe dalie i przypomniałaś mi - mam irysy