Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna » Edycja postu

Grzebiuszka ziemna

April 09:13, 16 maj 2023

Bajeczny zachód, ale fajnie udało ci się uchwycić
No i oczywiście łoś świetny. U mnie też dość często się je widuje Lubią nadburzańskie tereny
Rumianka 11:53, 16 maj 2023

Bożencia, odbierz priv...
anabuko1 17:05, 18 maj 2023

Kordina napisał(a)
Moje Ogrodowiskowe Koleżanki - podziękuję zbiorczo - za zachwyt nad zachodem, kwiatami i łosiem
i jeszcze fajnie, ze Wam też ten chaos się podoba, nieopacznie nazwany tak, a przecież Magarka mówi, ze to "wiosenny cud natury" więc trudno się z Nią nie zgodzić

Aniu dla Ciebie z dedykacją i Koleżanek również - zachód z kolekcji zachodów, który nazwałam "Skrzydło Anioła" (zdjęcie jednak to ograniczona sprawa, w naturze było od horyzontu lewego po prawy)

Elisko, fajnie, dziękuję Ci

WAW!! Ależ zjawiskowy ten zachód słońca
Jeszcze takiego nie widziałam
Brawa za uchwycenie jego
Kącik z niezapominajkami rewelacyjny, taki sielski. Piękny
ElzbietaFranka 21:39, 18 maj 2023

Przeczytaj.

https://muratordom.pl/ogrod/pielegnacja-roslin/drozdze-piekarskie-zastosowanie-w-ogrodzie-jak-zrobic-nawoz-i-preparat-do-oprysku-z-drozdzy-aa-KfQu-pxf3-T4wY.html
Alija 21:48, 18 maj 2023

Niesamowity zachód słońca, piękna nazwa "Skrzydło Anioła", podoba mi się bardzo.
Rumianka 21:55, 18 maj 2023

U mnie takich pięknych zachodów słońca nie widać...jak dobrze, że udało się taki wyjątkowy zachód sfotografować... u Agi (z zegarem) też są 2 pięknie uchwycone...
gogo 23:41, 18 maj 2023

Też zostawiam zachwyt zachodem słońca, coś wspaniałego
Kordina 01:02, 19 maj 2023

Dziewczynki - bardzo Wam dziękuję za wyrażenie zachwytu nad zachodem, łosiem, niezapominajkami
Otóż jak tylko zobaczę jakiś ciekawy układ chmur, szybko wsiadam do auta (w stroju ogrodowym i zabłoconymi nieraz kroksami) i pędem za 5-7 minut jestem nad Drużnem z otwartym horyzontem, a zachód zwielokrotniony w jeziorze też robi swoje
Kolekcjonerka zachodów, łosi, roślinek, kamieni (muszę jeszcze zrobić sesję kamieni ) serwetek do decoupage, ptaków , drewienek o ciekawych (przynajmniej dla mnie ) kształtach, fajnych staroci, porcelany biało - niebieskiej itp itd

Ela - dzięki za drożdże zastosuję

Ostatnie dni tych pięknotek, w miarę upływu czasu zmienił im się kolor na łososiowy (to te, które na początku były białe z nutką różu):

zbigniew_gazda 06:59, 19 maj 2023

"Przystawiłem się " Bożenko do Twojego pięknego ogrodu - od samego początku czyli od nadania przez dziadka swoim pociechom ziemi. Masz lekkie pióro i wielką swobodę wyrażania swoich myśli. Brawo. A jeszcze jak dołączymy do tego zdolności manualne - to mamy Bożenkę w całej krasie. Będę tu zaglądał i podglądał.
Kordina 09:41, 19 maj 2023

Zbyszku, co za gość w moje skromne progi zawitał witaj i się rozgość, dziękuję