Kordina
12:53, 01 lis 2024
Basiu dziękuję za usprawiedliwienie 
Gosia na odwyku, ha, ha
Jolu kupiłam bo trafiłam za 9zł sztuka, a tak w ogóle to z cenami poszaleli za dwadzieścia kilka zł to już trochę przesada za tak małą roślinkę
nazwa - Cyklamen Cilicicum Fiołek Alpejski
Agnieszko tulipany które wystawiły ząb to zdecydowanie nie tegoroczne. Ja w ogóle tulipanów na zimę nie wykopuję
Gosiulak i Wioleta - ta nazwa tetrisy to chyba od gry, umiejętność upychania
Dario dziękuję, tak, zapach własnych przypraw, ziół niepowtarzalny, bardzo lubię się w tym "grzebać"
no w końcu jakem grzebiuszka
i wcale nie trzeba dużo miejsca
Elisko dzięki
to za "starszą siekierową" robiłaś 
Dzisiaj 1 listopad, pomimo wichru 16°C, normalnie szok i co się dziwić, że rośliny zamiast zapadać w sen zimowy ożywają
Dalia o której pisałam wyżej dopiero zaczęła kwitnienie
nazwę znalazłam to Dalia - Blue Wish, jedyna z kilku dalii, które uchowały się przez zimę
Kwitnie Złocień ogrodowy ‘Orchid Helen’ przytnę na zimę kilka cm nad ziemią:

Uwielbiam bodziszka Rozanne od Joli, rośnie i kwitnie cały czas
wdzięcznam

Gosia na odwyku, ha, ha

Jolu kupiłam bo trafiłam za 9zł sztuka, a tak w ogóle to z cenami poszaleli za dwadzieścia kilka zł to już trochę przesada za tak małą roślinkę

Agnieszko tulipany które wystawiły ząb to zdecydowanie nie tegoroczne. Ja w ogóle tulipanów na zimę nie wykopuję

Gosiulak i Wioleta - ta nazwa tetrisy to chyba od gry, umiejętność upychania

Dario dziękuję, tak, zapach własnych przypraw, ziół niepowtarzalny, bardzo lubię się w tym "grzebać"

Elisko dzięki

Dzisiaj 1 listopad, pomimo wichru 16°C, normalnie szok i co się dziwić, że rośliny zamiast zapadać w sen zimowy ożywają
Dalia o której pisałam wyżej dopiero zaczęła kwitnienie

Kwitnie Złocień ogrodowy ‘Orchid Helen’ przytnę na zimę kilka cm nad ziemią:
Uwielbiam bodziszka Rozanne od Joli, rośnie i kwitnie cały czas