ronin
09:40, 10 lut 2025

Część osób już pewnie zauważyła, że zmieniło się menu na stronie. Główny powód to poprawa wyglądu i działania na urządzeniach mobilnych. Wszystkie funkcje, które były wcześniej dalej są dostępne. Dodatkowo menu jest zawsze przyklejone do góry ekranu, więc nie trzeba przewijać w górę jak chcemy z niego skorzystać.
Tak wygląda na dużych ekranach
Tak na tabletach
A tak na telefonach, przynajmniej tych z mniejszymi ekranami
Ze względu na małą ilość miejsca większość linków na telefonach jest ukryta pod ikonką z trzeba kreseczkami tzw. hamburger. Po kliknięciu pełne menu będzie wyjeżdżało z lewej strony
Dostęp do profilu, zmiany hasła, wylogowania itp. jest pod ikonką osoby z prawej strony
Wiadomości są dostępne pod ikonką wiadomości / dymka
A powiadomienia pod ikonką dzwonka
Dodatkowo na ikonkach wiadomości i powiadomień będzie widoczna czerwona kropka oznaczająca, że jest tam coś nowego. Na urządzeniach mobilnych kropka będzie dodatkowo widoczna na ikonce hamburger menu po lewej.
Wiem, że nikt nie lubi zmian, ale mam nadzieję, że się szybko przyzwyczaicie
Tak wygląda na dużych ekranach

Tak na tabletach

A tak na telefonach, przynajmniej tych z mniejszymi ekranami

Ze względu na małą ilość miejsca większość linków na telefonach jest ukryta pod ikonką z trzeba kreseczkami tzw. hamburger. Po kliknięciu pełne menu będzie wyjeżdżało z lewej strony

Dostęp do profilu, zmiany hasła, wylogowania itp. jest pod ikonką osoby z prawej strony

Wiadomości są dostępne pod ikonką wiadomości / dymka

A powiadomienia pod ikonką dzwonka

Dodatkowo na ikonkach wiadomości i powiadomień będzie widoczna czerwona kropka oznaczająca, że jest tam coś nowego. Na urządzeniach mobilnych kropka będzie dodatkowo widoczna na ikonce hamburger menu po lewej.
Wiem, że nikt nie lubi zmian, ale mam nadzieję, że się szybko przyzwyczaicie

Instagram Ogrodowiska