Przed chwilą w radiu słyszałam fragment "Last Christmas"
I jeszcze żeby mnie dobić...to rynna mi się spierdzieliła przy garażu. Przecieka na łączeniu! Ja to się chyba zabiję.... Olu!
Nie chcę być popularna... a już na pewno nie najpopularniejsza! Chyba muszę przystopować z forum Młoda już do przedszkola śmiga. Mam tylko nadzieję, że nie poszli dzisiaj na podwórko, bo pewnie nogi byłyby mokre i .... powtórka z rozrywki by była. Ale z tym przedszkolem to nigdy nic nie wiadomo. Panie chyba specjalnie te dzieci narażają, bo później mają lżej jak w grupie dziewięcioro dzieci Widzę, że Ty wypoczęta! Śmigasz po wątkach i siłę masz wszystko czytać Ja bym poudawała, że wyjechałam i posiedziała sama w domu też bym wypoczęła, psychicznie. Też Cię ściskam mocno Kasiu!!! Buziaki
Nie zgadzam się z przystopowaniem! Chcesz mi zrujnować psychikę?
tadaaaa
To ja ci dołożę w trzech miejscach przeciekający dach. Sufit mi zacząl przeciekać. Chyba się śruby na dachu poluzowały od wiatru. Tynk spadł
Juziu cieszę, że młoda w przedszkolu , a Panie nie pójdą w teki zimno do ogrodu one też czują zimno Wypoczęta nie jestem ale energii mi na razie nie brakuje, próbuje nadrobić stracony czas
Ja też się nie zgadzam