Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 15:14, 31 sie 2012

popcarol napisał(a)
Justynko te drzewka szczepione na 1,4m na alle. Wątpię żebyś znalazła do tego szczepionego, bo to taki rarytasik jest podobno ja sie chyba skusze, czekam na info od goscia, chyba wyzej szczepionego bym chciala. 1,4 m to malo, czemu nizej szczepionego bys chciala?

Po ile placilas za morning light jesli moge spytac? Rzeczywiscie wypasione!

Na aukcji chyba było, że szczepienie na 1,2m a wielkość drzewka 1,4m? Ale mogę się mylić.
Sama nie wiem czemu chcę niższe.....żeby się ładnie komponowało z niebieskimi jałowcami ????

Najmniejszy Morning jest mój stary z trawek.pl, a te wypasione u mnie są po 12zł!!!! tanio chyba
popcorn 15:15, 31 sie 2012

Mnie bardziej nie pasuje że bordo byłoby przy bordo dachówce... no i jakby co są kulki przed strzelistymi Szczepiony wiaz pod altanka smietnikowa i klonik na srodku - moj glos
Juzia 15:15, 31 sie 2012

kaisog1 napisał(a)
Wiąz jak dla mnie nie pasuję po prawej dlatego, że tam juz sa formy strzeliste.... te niebieskie z tyłu (jałowce?). Także jak juz robiłabym bordo po prawej, zółte po lewej

Ok. Dzięki
Juzia 15:16, 31 sie 2012

popcarol napisał(a)
Mnie bardziej nie pasuje że bordo byłoby przy bordo dachówce... no i jakby co są kulki przed strzelistymi Szczepiony wiaz pod altanka smietnikowa i klonik na srodku - moj glos

To jest 2:1 , bo Beatka też jest za wiązem przy śmietniku
Joaska 15:22, 31 sie 2012

to i ja jestem za wiązem żółtym z alle przy śmietniku a klonik bordowy w trójkącie
popcorn 15:24, 31 sie 2012

3:1

Justynko - wypasione te miskanty i tanio!! u nas byly podobne po 15 i zagapilam sie bo nie bylam pewna czy to one, a jak sprawdzilam to babki od tygodnia na targu nie ma - jak na zlosc
Juzia 15:24, 31 sie 2012

Ło matko...a jak nie znajdę tego wiąza ?
Joaska 15:24, 31 sie 2012

Juzia_G napisał(a)

Justynko te drzewka szczepione na 1,4m na alle. Wątpię żebyś znalazła do tego szczepionego, bo to taki rarytasik jest podobno ja sie chyba skusze, czekam na info od goscia, chyba wyzej szczepionego bym chciala. 1,4 m to malo, czemu nizej szczepionego bys chciala?

Po ile placilas za morning light jesli moge spytac? Rzeczywiscie wypasione!

Na aukcji chyba było, że szczepienie na 1,2m a wielkość drzewka 1,4m? Ale mogę się mylić.
Sama nie wiem czemu chcę niższe.....żeby się ładnie komponowało z niebieskimi jałowcami ????

Najmniejszy Morning jest mój stary z trawek.pl, a te wypasione u mnie są po 12zł!!!! tanio chyba

tak jak piszesz szczepiony na 1,2 a całość ma 1,4, ale ja tez o nim mysle
a trawy takie wypasione i taniutkie, może mi kupisz i podeślesz a ja za wszystko kaskę zwrócę?
Juzia 15:27, 31 sie 2012

I tu mam wcisnąć go ?!? Na pewno?!?

Juzia 15:28, 31 sie 2012

Joasiu a ile byś chciała tych traw ? Bo tam mało już zostało.