Kupiłam sobie dwa storczyki + dwie osłonki. Raz na rok...w dodatku z przeceny, a M. mówi że to już mój prezent świąteczny....ehhh....chyba niedobra byłam w tym roku
Chyba czas zmienić firanki...coby się więcej storczyków zmieściło, bo w te moje makarony to się kwiaty wplątują
Moim zdaniem to cyprysik tylko szkoda że go teraz ciełaś, trzeba było poczekac do wiosny tym bardziej ze jest mróz. Rh podsyp sniegiem ale całych nie zasypuj.No i storczyków też masz już kolekcję.Pozdrawiam.
Bogdziu...ale ten cyprysik był cięty wiosną Tylko nieszce pokazywałam jak wyglądał jak go kupiłam
Rh zasypałam prawie całe. Odsłonić cosik? A pąki nie przemarzną???
Masz bardzo elegancki ogród, kanciki, bukszpaniki, wszystko zaplanowane, tak to się powinno robić, pomału i konsekwentnie. Pisałaś u mnie, że nic nie masz, chciałaś mnie zaskoczyć to ci się udało. Masz już bardzo wiele roślin i pięknie skomponowanych, tylko jeszcze młodych, ani się obejrzysz jak twój ogród podrośnie i zdziwisz się, że to tak szybko.Wiem, że jeszcze dużo pracy przed tobą, ale się nie poddawaj, efekty już są i to znakomite. Pozdrowionka
Storczyków planuję jeszcze więcej
A parapety... już takie były. W sumie to się cieszę, bo u innych zamontowali jakieś takie rudoczerwone Za to okna mam białe a wszyscy brązowe
Oj! Ale mnie podbudowałaś Dzięki!
Mnie naprawdę jakoś nie zachwyca to co mam Ale może to dlatego, że jest zima i nic nie widać?
Tak się pocieszam i mam nadzieję że wiosną trochę mnie roślinki zaskoczą
No i ruszę dalej z robotą
Witam!
Wpadłam zobaczyć ile u Ciebie stopni, -13 to już konkretnie się robi. My do -8/9 doszliśmy w nocy i już za zimno według mnie, a tu zima jeszcze na dobre się nie rozkręciła.
Storczyki bardzo ładne.
Pozdrawiam