Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 09:09, 08 gru 2012

bociek napisał(a)
Juzia, ale szroooooon i niebieskie nieeeeeebo. Jak ja kocham takie zdjecia!!!

Ani mi sie waz odpuszczac ogrodu. Nie dasz rady w 2013, dasz w 2014 albo 2015. Zaczelas bardzo pieknie, no nie mozesz sie poddac!!!!! Kategorycznie zakazuje pesymizmu !!!!

Buziaki!!!

Ale ja sobie odpuszczam tylko teraz Czyli nie będę nic planować przez zimę.
Zacznę od wiosny...oj zacznę

Buziam
Juzia 10:59, 08 gru 2012

Kupiłam sobie dwa storczyki + dwie osłonki. Raz na rok...w dodatku z przeceny, a M. mówi że to już mój prezent świąteczny....ehhh....chyba niedobra byłam w tym roku

Chyba czas zmienić firanki...coby się więcej storczyków zmieściło, bo w te moje makarony to się kwiaty wplątują

Bogdzia 19:49, 08 gru 2012

Moim zdaniem to cyprysik tylko szkoda że go teraz ciełaś, trzeba było poczekac do wiosny tym bardziej ze jest mróz. Rh podsyp sniegiem ale całych nie zasypuj.No i storczyków też masz już kolekcję.Pozdrawiam.
Juzia 20:15, 08 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Moim zdaniem to cyprysik tylko szkoda że go teraz ciełaś, trzeba było poczekac do wiosny tym bardziej ze jest mróz. Rh podsyp sniegiem ale całych nie zasypuj.No i storczyków też masz już kolekcję.Pozdrawiam.

Bogdziu...ale ten cyprysik był cięty wiosną Tylko nieszce pokazywałam jak wyglądał jak go kupiłam
Rh zasypałam prawie całe. Odsłonić cosik? A pąki nie przemarzną???

Odpozdrawiam
Madzenka 21:10, 08 gru 2012

Justynko ile u Ciebie stopni???

Śliczna jadalnia i storczyki. Parapety masz piękne!
Gosiniak 23:10, 08 gru 2012

Masz bardzo elegancki ogród, kanciki, bukszpaniki, wszystko zaplanowane, tak to się powinno robić, pomału i konsekwentnie. Pisałaś u mnie, że nic nie masz, chciałaś mnie zaskoczyć to ci się udało. Masz już bardzo wiele roślin i pięknie skomponowanych, tylko jeszcze młodych, ani się obejrzysz jak twój ogród podrośnie i zdziwisz się, że to tak szybko.Wiem, że jeszcze dużo pracy przed tobą, ale się nie poddawaj, efekty już są i to znakomite. Pozdrowionka
Juzia 09:47, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko ocieplenie przyszło!
Było -13 a jest -5

Storczyków planuję jeszcze więcej
A parapety... już takie były. W sumie to się cieszę, bo u innych zamontowali jakieś takie rudoczerwone Za to okna mam białe a wszyscy brązowe

Juzia 09:53, 09 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Masz bardzo elegancki ogród, kanciki, bukszpaniki, wszystko zaplanowane, tak to się powinno robić, pomału i konsekwentnie. Pisałaś u mnie, że nic nie masz, chciałaś mnie zaskoczyć to ci się udało. Masz już bardzo wiele roślin i pięknie skomponowanych, tylko jeszcze młodych, ani się obejrzysz jak twój ogród podrośnie i zdziwisz się, że to tak szybko.Wiem, że jeszcze dużo pracy przed tobą, ale się nie poddawaj, efekty już są i to znakomite. Pozdrowionka

Oj! Ale mnie podbudowałaś Dzięki!
Mnie naprawdę jakoś nie zachwyca to co mam Ale może to dlatego, że jest zima i nic nie widać?
Tak się pocieszam i mam nadzieję że wiosną trochę mnie roślinki zaskoczą
No i ruszę dalej z robotą

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie

Welka 10:24, 09 gru 2012

Juzia_G napisał(a)

Marzenko ocieplenie przyszło!
Było -13 a jest -5

Storczyków planuję jeszcze więcej
A parapety... już takie były. W sumie to się cieszę, bo u innych zamontowali jakieś takie rudoczerwone Za to okna mam białe a wszyscy brązowe

Witam!
Wpadłam zobaczyć ile u Ciebie stopni, -13 to już konkretnie się robi. My do -8/9 doszliśmy w nocy i już za zimno według mnie, a tu zima jeszcze na dobre się nie rozkręciła.
Storczyki bardzo ładne.
Pozdrawiam
kaisog1 13:58, 09 gru 2012

Justyna zobacz co znalazlam To odnosnie tortów http://www.petnet.co.uk/dogs/news/latest/cake-dogs 3 zdjęcie