No i teraz tak...wszystko muszę wysunąć do przodu, bo za blisko Serbów posadziłam...ale i tak zostanie jeszcze kuuuupa miejsca. I dlatego muszę wszystko na nowo "zaprojektować"
Zdjecie nr 1. Nie mozesz jakos zlagodzic tych luczkow, bo po lewej stronie masz ni to luczek ni to zab... Kanciki zyleta No i po prawej tez taki masz cycek wyostrzony... Czyba, ze taki jest zamysl...
Na drugim i trzecim tez bym sie pokusila o delikatne zlagodzenie i wiekszym lukiem tu gdzie masz kulki bo garb jest... No i na czwartym masz taki zabek
Ja osobiscie bym nie kombinowala tylko porobila wszedzie luki, masz rabaty wpisane w kolo i wtedy Ci to wszystko zagra...
Tak mi sie wydaje Ale przeciez nie musze miec racji, a ogrod jest Twoj
Zdjecie pierwsze, wszystkie bordowe zurawki do przodu. Tam jest pare miskantow Morning Light? ja bym dala cos jeszcze miedzy hortki a zurawki, a miskanty gdzie indziej. Np za szpalerem hortusiowym, potem np. rabata trawiasta, wysokie miskanty, rozplenice i np. zolta hakone z niebieska kostrzewa i potem znowu szpaler hortek i zaraz dalej bylinowa albo wrzosowisko ze stipa.
Na 1 zdjęciu po lewej jest półkole Tam będzie różanka
Wszędzie są łuczki nie zęby. Były właśnie zęby i je złagodziłam i są łuczki
Wszystko jest do schodów dopasowane i cała ścieżka ma taką samą szerokość.
Może na zdjęciach to nie wygląda tak równo....ale jest
Ja nie wiem gdzie Ty zęby widzisz..hehe
No ale ja nie o kształcie rabat...tylko o roślinach chciałam
Nie wiem jak je ułożyć