Juzia, tutaj na dolnej troszeczke scielas, dwa machniecia szpadelkiem i bedzie idealnie
Tu gdzie deska chcę przedłużyć trzmielinę z poprzedniej rabaty i w tej trzmielinie dwie kulki buksowe. Taka kontynuacja 
Moze daj trzy rozrzucone.
Tam w rogu będą trzy Szmaragdy a nie jeden i jest jaśminowiec i on zostaje na środku (kijek jest tam wbity..nie wiem czy widać) i będzie kiedyś wielką kulą. Resztę można zmienić. A jak Ty chcesz zmiescic tam trzy szmaragdy? One naprawde rosna spore... Ja bym tu nie kombinowala za duzo. Przesun tylko zurawki do przodu na obwodke i rozrzuc trawki i moim zdaniem gites.
Dalej...
Hortki zostają, ML zabieram do różanki, są tam jeszcze lawendy.
Pod brzózką Frosted z Szałwią i niby kulki cisowe....ale to mi coś nie pasi. I mamy zabek

Z tamtej perspektywy bardziej rzucal sie w oczy, powinnas zlagodzic go jednak troszke. Taka delikatniusia korekta

Kulki cisowe nie pasuja, za duzo grzybow w barszczu. Pomysl o innym miejscu dla kulek moze... Trawki daj na przod zeby jednoczesnie stanowily obwodke, ale i wypelnienie dalej, czyli krotko mowiac wiecej ich trzeba chyba
Dalej ... tu niby ząb ? 
Niom

Wydrukuj to sobie i pojedz czarnym flamastrem
I końcówka
Z daleka zdjęcie to i może jak garb wygląda....ale z dołu jest większy łuk pasujący do wyspy/elipsy 
Ty widzisz to lepiej na zywo, ale mi to plaskie nie bardzo lezy...