Witam! od jakiegoś czasu podpatruję Twój wątek, ciężko uwierzyć, ale większość z tych 987 stron nie jest mi obca jesteś posiadaczką pięknej działki, pięknie położonej bardzo podobają mi się donice z cegły - są bardzo eleganckie, generalnie widać, że spędzasz sporo czasu w ogrodzie - od pierwszych stron wątku bardzo się zmienił będę podglądać Pozdrawiam!!
grzebiesz w ziemi jeszcze ? dzisiaj miałam w nocy przymrozek ... ale wiesz ... od poniedziałku wracam do łopaty ... im więcej teraz tym mniej na wiosnę ciekawa jestem czy płytki się skończyły robić bo nie doczytałam ....
Od dwóch tygodni nic nie zrobiłam w ogrodzie Czasu nie mogę wygospodarować, no i chęci też chyba by brakło
Ja mam przymrozek już od trzech dni...tzn nocy. Doniczkowe padły, runianka pozwijana, trzmielina straciła liście....tyle zdołałam wyczaić przez okno
Mam nadzieję w przyszłym tyg. zadołować to co mi zostało w doniczkach i to będzie koniec prac ziemnych na ten rok
Trochę szkoda, bo planów miałam jeszcze sporo... będę miała duuuuużo pracy na wiosnę
Płytki położone...ale fuga nie do końca Czekamy na dodatnią temp. z rana
Tak szukałam tych rzeczonych płytek a jednak noe znlazłam .... U Ciebie już tak zimno ,Łoo matulu współczuję ..bo u mnie nawet figa jeszcze nie zmarzła , wiec naprawdę jest nieżle .. Ale pewniejsza dzis sie pochwałę , to mi ja jutro ślag trafi