Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 21:02, 23 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Gdzieś Ty moja Miła?

Marzenko kochana! Trochu zabiegana jestem.
Ale już niedługo wrócę

Gardener27 21:36, 23 paź 2014

Ech ... to poczekam jeszcze trochę sobie ...ale nie naużywaj mojej cierpliwości

Pozdrawiam i nie daj się
Juzia 07:49, 24 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Ech ... to poczekam jeszcze trochę sobie ...ale nie naużywaj mojej cierpliwości

Pozdrawiam i nie daj się

marta_d 21:27, 25 paź 2014

Witam! od jakiegoś czasu podpatruję Twój wątek, ciężko uwierzyć, ale większość z tych 987 stron nie jest mi obca jesteś posiadaczką pięknej działki, pięknie położonej bardzo podobają mi się donice z cegły - są bardzo eleganckie, generalnie widać, że spędzasz sporo czasu w ogrodzie - od pierwszych stron wątku bardzo się zmienił będę podglądać Pozdrawiam!!
Syla 21:38, 25 paź 2014

grzebiesz w ziemi jeszcze ? dzisiaj miałam w nocy przymrozek ... ale wiesz ... od poniedziałku wracam do łopaty ... im więcej teraz tym mniej na wiosnę ciekawa jestem czy płytki się skończyły robić bo nie doczytałam ....
Juzia 00:29, 26 paź 2014

marta_d napisał(a)
Witam! od jakiegoś czasu podpatruję Twój wątek, ciężko uwierzyć, ale większość z tych 987 stron nie jest mi obca jesteś posiadaczką pięknej działki, pięknie położonej bardzo podobają mi się donice z cegły - są bardzo eleganckie, generalnie widać, że spędzasz sporo czasu w ogrodzie - od pierwszych stron wątku bardzo się zmienił będę podglądać Pozdrawiam!!

Ale miło
Dzisiaj to już jestem trochę nieprzytomna....ale jutro Cię odwiedzę i tym razem coś napiszę
Odpozdrawiam!
Juzia 00:36, 26 paź 2014

Syla napisał(a)
grzebiesz w ziemi jeszcze ? dzisiaj miałam w nocy przymrozek ... ale wiesz ... od poniedziałku wracam do łopaty ... im więcej teraz tym mniej na wiosnę ciekawa jestem czy płytki się skończyły robić bo nie doczytałam ....

Od dwóch tygodni nic nie zrobiłam w ogrodzie Czasu nie mogę wygospodarować, no i chęci też chyba by brakło
Ja mam przymrozek już od trzech dni...tzn nocy. Doniczkowe padły, runianka pozwijana, trzmielina straciła liście....tyle zdołałam wyczaić przez okno
Mam nadzieję w przyszłym tyg. zadołować to co mi zostało w doniczkach i to będzie koniec prac ziemnych na ten rok
Trochę szkoda, bo planów miałam jeszcze sporo... będę miała duuuuużo pracy na wiosnę
Płytki położone...ale fuga nie do końca Czekamy na dodatnią temp. z rana

Gardener27 10:34, 26 paź 2014

Dużo słonka życzę i pozdrowienia zostawiam
Juzia 17:14, 26 paź 2014

Gardener27 napisał(a)
Dużo słonka życzę i pozdrowienia zostawiam

Dzięki! Przyda się

gierczusia 09:07, 27 paź 2014

Tak szukałam tych rzeczonych płytek a jednak noe znlazłam .... U Ciebie już tak zimno ,Łoo matulu współczuję ..bo u mnie nawet figa jeszcze nie zmarzła , wiec naprawdę jest nieżle .. Ale pewniejsza dzis sie pochwałę , to mi ja jutro ślag trafi

Buziole