Eeeee tam ... zdaje Ci się Każdy kiedyś z nas zaczynał i wie jak to jest Ja ze swoich pierwszych zdjęć umieszczonych w wątku też nie jestem zadowolony ale nie będę ich już usuwał Jest przynajmniej porównanie jak było a jest obecnie
Zuch dziewczyna te początki to nawet tutaj mi jakoś nie pasują
Witam, trafiłam do ciebie w poszukiwaniu informacji o klonie Crimson Sentry. Wyczytałm w wątku o klonach, że masz go w swoim ogródku. Właśnie zostałam posiadaczką takiego szczepionego egzemplarza i próbuję mu znaleźć odpowiednią miejscówkę. Możesz mi napisać na jakim stanowisku rośnie u ciebie? I w ogóle jak się sprawuje?
Nieustannie podziwiam wasze piękne ogrody i tak myślę, ze może dzięki Ogrodowisku i u mnie też kiedyś będzie na co popatrzeć. Na razie wzdycham i ...uczę się
Pozdrawiam serdecznie
Aniu, czy my tak samo rozumiemy termin kopiowanie? Bo ta łopata mnie zmyla. Wszak nie ma kopiowanie bez łopaty ...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Hej
Mój klonik rośnie na słońcu. Smali go prawie cały dzień
W zeszłym roku miał czarną plamistość...ale tuż przed samym opadnięciem liści, dlatego długo nie straszył
W tym z kolei ma mączniaka. Po pryskaniu się poprawiło, ale po deszczach znów wylazły białe kropki. W przyszłym roku będę pryskać profilaktycznie już wiosną...po pojawieniu się liści.
Myślę, że jest to do opanowania...ale jak będzie? Zobaczymy
Bardzo dziękuję za ekspresową odpowiedź Ja właśnie sobie umyśliłam miejsce, gdzie słońce tylko kilka godzin do południa. No i martwię się, czy będzie mu tam dobrze. Ale moze da radę.
Będę pamiętać o radach dotyczących oprysków.
Pozdrawiam