Ten kosmos mam pierwszy rok, też zbieram jego nasionka, ciekawa jestem czy siewki powtórzą kolor i jego pełny kwiat.
Bogdziu, zawsze i wszędzie się liczy czas, mówiłam sobie, że jak będę na emeryturze to będę miała na wszystko czas, emerytura jest, czasu zawsze brak a siły co raz mniej
Moja tez coraz skromniejsza . Nie ogarniam już tego wszystkiego , jest mnóstwo bardzo ciekawych ogrodów i osób a czas nie pozwala by wszędzie zajrzec.Widzę że masz kosmos różowy o podwójnych płatkach. Dostałam jego nasionka od Dzidki i zobaczę jaki będzie w przyszłym roku.Pozdrawiam.
Ten kosmos mam pierwszy rok, też zbieram jego nasionka, ciekawa jestem czy siewki powtórzą kolor i jego pełny kwiat.
Bogdziu, zawsze i wszędzie się liczy czas, mówiłam sobie, że jak będę na emeryturze to będę miała na wszystko czas, emerytura jest, czasu zawsze brak a siły co raz mniej
U Dzidki sie wysiewa i jest taki sam jak roślina mateczna. Co do czasu na emeryturze to nadzieje z tym związane są jak dobry kawał - tylko się śmiac.
Oj to dobrze, siewek nie będę niszczyć za wiele a i nasionka dalej będę zbierać