Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Ani

W ogródku Ani

monteverde 21:09, 02 sty 2013

A ja mam nadzieję, że z cieplejszą wiosną dotrę w końcu do Ciebie
an_tre 21:14, 02 sty 2013

Aniu witam w nowych i podobno lepszych dniach młodego roczku zbieramy siły do działania i planujemy pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
annawu 21:32, 02 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Aniu, dni będą coraz dłuższe i bliżej do wiosny. Gdybym nie wiedziała że to grudzień, to u mnie marcowa pogoda. Oby tylko mróz nie ścisnął, kiedy nie ma śniegu. Ale nie kraczę, będzie dobrze.

Bożenko u nas, też 'wiosna' bez śniegu. Ja to zawsze czekam do nowego roku bo już się dzień staje dłuższy i wiadomo, że idzie ku wiosny.
Ja to mam jeszcze trochę luzu, bo już za miesiąc zaczynam wysiewy warzyw w folii.
annawu 21:34, 02 sty 2013

monteverde napisał(a)
A ja mam nadzieję, że z cieplejszą wiosną dotrę w końcu do Ciebie

Oj Aniu czekam, czekam i będę czekać, i mam nadzieję, że się doczekam
annawu 21:39, 02 sty 2013

an_tre napisał(a)
Aniu witam w nowych i podobno lepszych dniach młodego roczku zbieramy siły do działania i planujemy pozdrawiam

Aniu siły regeneruję, plany już rozpisuję, nasiona mam już w domu, pierwsze sadzonki rozsady odbiorę koniec lutego, oj już się zacznie.....i koniec balangi.
an_tre 21:43, 02 sty 2013

annawu napisał(a)

Aniu siły regeneruję, plany już rozpisuję, nasiona mam już w domu, pierwsze sadzonki rozsady odbiorę koniec lutego, oj już się zacznie.....i koniec balangi.
to zbieraj siły do działania i zyczę sukcesów
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malgocha1960 16:08, 03 sty 2013

Aniu,dziekuję za zyczenia noworoczne,tobie równiez wszystkiego najlepszego w nowym roku.Czytam,ze juz co niektórzy wysiewali kwiatki,kolezance wzeszły zeniszki.Ja w tym roku nie sieje nic wcześniej,wszystko pójdzie do gruntu bezposrednio.
Bogdzia 20:25, 03 sty 2013

To bedziesz miała wiosnę wcześniej o półtora miesiąca od nas, ale i pewnie sporo pracy.Pozdrawiam Aniu.
annawu 22:53, 03 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Aniu,dziekuję za zyczenia noworoczne,tobie równiez wszystkiego najlepszego w nowym roku.Czytam,ze juz co niektórzy wysiewali kwiatki,kolezance wzeszły zeniszki.Ja w tym roku nie sieje nic wcześniej,wszystko pójdzie do gruntu bezposrednio.

O, to koleżanka się pospieszyła, napewno za mocno się wyciągną, nawet na parapecie.
Jak ja miała bym siać i trzymać roślinki w domu na parapecie, to też bym tego nie robiła, strasznie uciążliwa sprawa.

Zaczynam tak wcześnie bo sieję i rozsadzam w ogrzewanym tunelu/foliałce.
annawu 22:59, 03 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
To bedziesz miała wiosnę wcześniej o półtora miesiąca od nas, ale i pewnie sporo pracy.Pozdrawiam Aniu.

Bogdziu, oj tak, ale cóż, trzeba jakoś żyć a i potrzeby są różne.