Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

aga_szsz 12:21, 21 lis 2013

Dziękuję za szybką odpowiedź. Chyba jednak poczekam do wiosny, bo nie mam pewności co do jakości tych drzewek i czy są w 100% doniczkowane. Skusiła mnie niska w miarę cena, a mam do obsadzenia sporo terenu. Poza tym, muszę trochę ochłonąć i dobrze sobie zaplanować sadzenie w ogrodzie, a nie jak do tej pory, kupowałam rośliny pod wpływem emocji, a potem przesadzałam z kąta w kąt. Ale do tego potrzebne będą mi Twoje Danusiu i innych obecnych tu osób sugestie, bo samo podglądanie nie wiele mi pomaga. Codziennie zabieram się do założenia własnego wątku, ale technicznie się gubię. Może dziś wieczorem się zmobilizuję. pozdrawiam
Gardenarium 12:26, 21 lis 2013

Pomożemy, ale wątek jest konieczny Przecież nie będziesz zdjęć wklejać wszędzie, bo się pogubisz jeszcze bardziej.
Tuje możesz wyjąć z donicy i zobaczyć co tam jest

Wątek zakłada się tutaj, w razie pytań pisz do mnie na pryw, klikając na gardenarium a na dole masz napis "Napisz wiadomość".

Wątek zakłada się tutaj, wystarczy wpisać tytuł

https://www.ogrodowisko.pl/watek/new?forum_id=3

Instagram Ogrodowiska
aga_szsz 14:20, 21 lis 2013

Już założony teraz muszę dopracować podpis...
Margarete 15:14, 21 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wcale nie za późno. Przynajmniej nie wyleza za wcześnie. Ja patrzę czy moje już nie wyłażą Przychodzę co dzień oczy nakarmić tymi widokami Gdybym bliżej mieszkała to pewnie co jakiś czas wisiałabym na tej bramie. Pozdrawiam

To ja obok ciebie Gosiu wiszę na bramie i gapie sie na to co było piekne a jest jeszcze piekniejsze........ślicznie wyszło, te bukszpany i trawy wśród kamyków - super ! Dzieki Danusiu za inspiracje, za pokazanie że można cały czas dążyc do doskonałości i poprawiac to co juz doskonałym jest. Teraz dopiero widac tę głebie i efekt lustra umieszconego na końcu alejki, ogród zyskał na przestrzeni.

Pytanie : czy pomiedzy obwódką z kostki a żwirkiem dawałas ekobord ?
katarzynkak 15:23, 21 lis 2013

Danusiu, Danusiu...och co za zmiany!

Myślałam, że w Twoim ogrodzie już wszystko jest perfect, a tu takie zaskoczenie.
Przepieknie wyszło.

Gdybym ja choć w 1% miała taki dar jaki masz Ty-to bym skakała z radości
Na szczęscie jest Ogrodowisko, jesteś Ty i jest nadzieja, że będzie coraz piękniej w naszych ogrodach, że będą takie eleganckie i estetycznie urzadzone jak Twój "Nie tylko bukszpanowy".

pozdrawiam serdecznie.
Gardenarium 16:13, 21 lis 2013

Kochani ogrody, aby były piękne, nie muszą być urządzone podobnie jak mój, każdy może być piękny w swoim stylu i na swój sposób. Chciałabym abyście docenili Wasze ogrody i nie dążyli do efektu, który być może nie będzie pasował: u Was

Przemyślcie to, co macie i jak o to zadbać w pierwszej kolejności, dopiero zmieniajcie na lepsze, opracujcie strategię, kolorystykę, listę gatunków.

Instagram Ogrodowiska
Robaczek 16:16, 21 lis 2013

Mądrze powiedziane
Niby oczywiste, ale warto to przypominać, zwłaszcza gdy dopada nas listopadowe zwątpienie..
Dzięki Danusiu
Pszczelarnia 16:42, 21 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Decyzja należy do Ciebie Nie wiem bo to nie moje pieniądze

Sama nie wiem, jak bym postąpiła, ale jakbym koniecznie chciała zmienić to bym kupowała

, , .
Gardenarium 17:00, 21 lis 2013

No tak Ewciu, wiesz że ja w gorącej wodzie raczej kąpana jestem
Robaczku - przypominam bo wiem, że mój ogród "nawraca" wielu w chwilach zwątpienia, ale odwzorować się go raczej nie da tak całkiem i nie ma potrzeby

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:21, 21 lis 2013

Kupiłam dziś nową "Magnolię" i są aż dwa nasze ogrody Witek "załapał" się na projektanta

Jeden z nich znacie dobrze i niebawem będzie w Mai w ogrodzie
Śledziliście jego powstawanie tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies