Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Kondzio 12:15, 24 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Fajny byłby taki program w TV, w którym byłaby pokazana taka akcja metamorfozy ogrodu , na wzór tych z mieszkaniami, jak home staging

jest ale beznadziejny wszystkie błędy które są do zrobienia to ten gościu robi hi hi hi hi ale jak to on mówi, nie jest projektantem tylko pasjonatem i szkoda No ale to Polska właśnie, zamiast wziąć prawdziwego zdarzenia projektanta to biorą amatora nie mówię że amatorzy są źli bo przecież my prawie wszyscy na ogrodowisku jesteśmy amatorami, ale mamy chyba większą wiedzę jak ten gość hi hi hi
Enya73 12:22, 24 lis 2013

A to ja nie wiedziałam nawet że jest taki program No to czekamy na coś profesjonalnego
Loosiuu 12:39, 24 lis 2013

Czekam na lustro
Sam również bym się przejechał na jakiś zjazd wiosną, gdyby był gdzieś w okolicy
dorciabe 12:55, 24 lis 2013

Kondzio napisał(a)
jest ale beznadziejny wszystkie błędy które są do zrobienia to ten gościu robi hi hi hi hi ale jak to on mówi nie jest projektantem tylko pasjonatem i szkoda No ale to polska właśnie zamiast wziąć prawdziwego zdarzenia projektanta to biorą amatora nie mówię że amatorzy są źli bo przecież my prawie wszyscy na ogrodowisku jesteśmy amatorami ale mamy chyba większą wiedzę jak ten gość hi hi hi

Tak, oglądałam , pierwsze co "projektant" robi, to kładzie matę przeciw chwastom.....
Gardenarium 13:29, 24 lis 2013

Też widziałam i nie chcę tego oglądać.

Instagram Ogrodowiska
Enya73 13:34, 24 lis 2013

W takim razie jest miejsce i potrzeba na profesjonalny program
Kondzio 13:42, 24 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Też widziałam i nie chcę tego oglądać.
to tak jak ja hi hi hi hi
Marysia 14:45, 24 lis 2013

Danusiu bardzo dziękuję za pomoc w sprawie podpisu. - Marysia
Slawko 15:05, 24 lis 2013

Kondzio napisał(a)

jest ale beznadziejny wszystkie błędy które są do zrobienia to ten gościu robi hi hi hi hi ale jak to on mówi, nie jest projektantem tylko pasjonatem i szkoda No ale to Polska właśnie, zamiast wziąć prawdziwego zdarzenia projektanta to biorą amatora nie mówię że amatorzy są źli bo przecież my prawie wszyscy na ogrodowisku jesteśmy amatorami, ale mamy chyba większą wiedzę jak ten gość hi hi hi

A ja uważam, że program jest dość dobry To, że stosuje włókninę, to moim zdaniem nie można ujmować mu wiedzy... a z pewnością talentu, bo facet wyobraźnię pewną ma. Dobra alternatywa dla Mai w ogrodzie... szczerze - szału nie ma ale bynajmniej coś się dzieje Więc się cieszmy Pozdrawiam
Gardenarium 15:41, 24 lis 2013

Mam chwilkę aby podzielić się piątkowym, wyjątkowym dniem.
Byłam na Konferencji Stowarzyszenia Architektury Krajobrazu, z najlepszymi projektantami Chelsea Flower Show. pt. "Mistrzowskie ogrody - mistrzowskie projektowanie ogrodów".

Jako goście wykłady mieli:

Kate Gould i Chris Beardshaw, Robert Myers oraz wykonawcy wybitnych ogrodów w Anglii Leo Baistow i Peter Langton z firmy Hillier Landscapes. Prywatnych i tych pod opieką różnych towarzystw

Chris Beardshaw na zdj, na dole.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies